Οι συνεργάτες των Γερμανών

Οσοι βελτιώνουν το επίπεδο ζωής -στον πνευματικό και τον υλικό τομέα- των Ελλήνων είναι σύμμαχοι του λαού. Οσοι το υποβιβάζουν είναι εχθροί. Τόσο απλή και τόσο απόλυτη αυτή η αλήθεια.

Εδώ
και περίπου επτά χρόνια το βιοτικό επίπεδο των πολιτών έχει κατακρημνιστεί. Ενας προφανής λόγος της καταστροφής είναι η σφοδρή επίθεση που δέχτηκε η πατρίδα από δυνάμεις οι οποίες επιδίωξαν να υποτιμήσουν το εθνικό προϊόν, για να πάρουν κοψοχρονιά όλα τα ασημικά και να «στρατολογήσουν» πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό, που μετανάστευσε από την Ελλάδα για να βρει μεροκάματο στο εξωτερικό.

Η χώρα
με τη μνημονιακή περιπέτειά της έχασε ανθρώπους, πόρους, χρόνο, χρήμα, ακίνητη περιουσία και την καλή έξωθεν μαρτυρία της – αφού της προδοσίας της υπαγωγής στο έλεος της τρόικας προηγήθηκε η προδοσία της κατασυκοφάντησης των Ελλήνων ως «κοινωνία διεφθαρμένων».

Οι πιστωτές
, οι αφανείς καθοδηγητές τους και η ανίκανη, ενδοτική και εθνικώς ύποπτη ηγεσία, που παρέδωσε την πατρίδα στους ξένους, έκαναν ζημιά μεγάλης κλίμακας.

Ομως
υπάρχουν και οι εδώ συνεργάτες τους, που διεξάγουν έναν διαρκή πόλεμο φθοράς εναντίον της Ελλάδας και των Ελλήνων. Σε αυτούς κατατάσσονται και οι γνωστοί-άγνωστοι που ρημάζουν τη δημόσια περιουσία, ασκούν ιδεολογική ή και αιματηρή ένοπλη τρομοκρατία και στρέφονται εναντίον τμημάτων του πληθυσμού, επικαλούμενοι νεφελώδη ιδεολογήματα.

Η
σε τακτά χρονικά διαστήματα πυρπόληση μέσων μαζικής μεταφοράς (όπως τα τρόλεϊ που κάηκαν στην Πατησίων), η καταστροφή δημόσιων κτιρίων και εγκαταστάσεων, και οι βανδαλισμοί περιουσιακών στοιχείων ιδιωτών συνιστούν αντικοινωνικές πράξεις πολεμικού χαρακτήρα.

Εκείνοι
που απειλούν με ενστάλαξη οξέος σε συσκευασίες γάλακτος, ντοματοχυμούς και άλλα τρόφιμα, και διοχέτευσή τους στην αγορά έχουν ακριβώς την ίδια νοοτροπία με τους τρομοκράτες του ISIS και της Αλ Κάιντα. Αντιμετωπίζουν οποιονδήποτε τυχαίο άνθρωπο ή ομάδες ανθρώπων ως πιθανούς στόχους!

Οι πράξεις
όλων αυτών, που κακώς προσδιορίζονται με τον ευφημισμό «αντιεξουσιαστές», ουδέποτε στρέφονται εναντίον εκπροσώπων του κύκλου των αληθινά ισχυρών. Τον λαό στοχεύουν. Τον τρόπο ζωής των πολλών πλήττουν. Εχουν ξεκάθαρα ανθελληνικό προσανατολισμό.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα