2.000 φύλλα «δημοκρατία»

Η εφημερίδα μας γιορτάζει. Σήμερα συμπληρώνουμε τα 2.000 φύλλα της και δηλώνουμε υπερήφανοι για όλα! Ενα προς ένα. Εμείς στη «δημοκρατία», έχοντας συμπληρώσει περίπου επτά έτη διαρκούς, έντονης και ειλικρινούς σχέσης με τους αναγνώστες αλλά και τους πρωταγωνιστές του δημόσιου βίου της χώρας, αισθανόμαστε -δυστυχώς- δικαιωμένοι. Δικαιώθηκαν οι εκτιμήσεις, οι προβλέψεις και οι αναλύσεις μας για το πού οδηγείται η πατρίδα μας από τις δυνάμεις που θέλουν την καθυπόταξη και στη συνέχεια τον αφανισμό της.

Στο Μνημόνιο δεν υπάρχει, φυσικά, «σωτηρία». Μόνο τεράστιες απώλειες θα μετρούμε από αυτήν την αχρείαστη περιπέτεια, την προδοσία που διέπραξαν οι αρχιτέκτονες της παράδοσης των κλειδιών του κράτους στους δανειστές.

Η «δημοκρατία» αποκάλυψε τις μεθοδεύσεις των πιστωτών και των ντόπιων οργάνων τους, και τεκμηρίωσε με αδιάσειστα στοιχεία την αρθρογραφία της. Δεν κρύψαμε τίποτα, δεν εξωραΐσαμε τίποτα και με την αλήθεια προσπαθήσαμε και προσπαθούμε να συμβάλλουμε στον ιερό σκοπό της απελευθέρωσης του έθνους και του λαού, που υποφέρει στο μνημονιακό κάτεργο.

Το κοινό, το οποίο ευχαριστούμε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και την προτίμησή του, αγκάλιασε την προσπάθειά μας, γιατί βρίσκεται στην ίδια όχθη με εμάς. Υπερασπίζεται τις ίδιες αξίες: η πατρίδα, η θρησκεία, η οικογένεια μπορεί να είναι ένα αξιακό τρίπτυχο που ενοχλεί τους απάτριδες και τους μισόχριστους «δικαιωματιστές», αλλά βρίσκεται χαραγμένο ανεξίτηλα στις καρδιές και τις ψυχές των Ελλήνων, και αξίζουν ο κόπος και η προσπάθεια της υπεράσπισής του.

Επίσης, οι αναγνώστες της «δημοκρατίας» δεν έδειξαν έμπρακτα την ικανοποίησή τους με το προϊόν της δημοσιογραφικής εργασίας μας μόνο για ιδεολογικούς λόγους. Ηταν και η επάρκεια της αρθρογραφίας και των ρεπορτάζ, οι πρωτιές, οι αποκλειστικότητες, οι αποκαλύψεις που συνήργησαν στο να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στην εφημερίδα μας.

Τα 2.000 φύλλα που συμπληρώνουμε σήμερα τα θεωρούμε μια ψηφίδα αλήθειας στη λαμπρή και αξιοζήλευτη Ιστορία του έθνους μας, και φιλοδοξούμε με τη βοήθεια του Θεού και την αγάπη του λαού να συνεχίσουμε για πολλές δεκάδες χιλιάδες εκδόσεις ακόμα…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα