Εχει κανείς συνείδηση;

Σήμερα είναι μια ημέρα ντροπής για τη Βουλή. Σήμερα η πλειοψηφία της πολιτικής τάξης ουσιαστικά παίρνει θέση υπέρ της μετατροπής της πατρίδας μας σε απόπατο της Νέας Τάξης, όπου θα αποτελούν νόμο του κράτους η ύβρις, η περιφρόνηση της ίδιας της φύσεως και της βούλησης του Κυρίου.

Αλλαγή
φύλου με μια δήλωση θέλουν εκείνοι που αυτοδιαφημίζονται ως… προοδευτικοί, ενώ στην πραγματικότητα οδηγούν όλους μας πίσω και αλλού. Από την Ελλάδα του 21ου αιώνα μάς πηγαίνουν στην εποχή των ρωμαϊκών οργίων, στο Κολοσσαίο της παγκοσμιοποίησης, όπου θα ρίχνονται στα λιοντάρια των ΜΜΕ και της σάπιας διανόησης όσοι μιλούν τη γλώσσα της λογικής. Οι νομοθέτες απασχολούν τους ανθρώπινους και τους υλικούς πόρους του κράτους για να καλύπτουν με την τήβεννο της νομιμότητος διαστροφές και καταστάσεις που άρεσαν σε προσωπικότητες όπως ο Νέρων, ο Καλιγούλας, ο Τιβέριος και ο Ηλιογάβαλος.

Από τα
νύχια των οπλιτών της Νέας Τάξης δεν ξεφεύγουν ούτε τα μικρά παιδιά, τα οποία ουσιαστικά τα ωθούν (εμμέσως πλην σαφώς) από την ηλικία των 15 ετών να αλλάξουν φύλο. Η τεχνική της υποβολής είναι απλή: Η πρόταση για τη νομιμοποίηση της αλλαγής φύλου από τα 15 έτη, μέσω μιας απλής δήλωσης, αποτελεί ήδη μια παρότρυνση από την πλευρά του κράτους προς τους εφήβους.

Επιπλέον,
η δαιμονοποίηση όσων αντιδρούν με λέξεις και χαρακτηρισμούς στους οποίους έχουν επενδυθεί δεκαετίες προπαγάνδας (ρατσιστής, αναχρονιστής, ακροδεξιός, ομοφοβικός) κατατάσσει όσους έχουν αλλάξει φύλο ή απλώς το προτείνουν στους άλλους στην παράταξη της… προόδου.

Και η
απορία είναι τόσο αμείλικτη όσο η αυτονόητη απάντησή της: Εχει κανείς εκεί μέσα συνείδηση; Εχει καταλάβει σε ποιο βάραθρο σέρνουν πατρίδα και λαό οι εχθροί της παράδοσης και οι αρνητές της ίδιας της βιολογίας; Ετσι τη θέλουν την Ελλάδα;

Αδειανή από πολίτες και γεμάτη με ένα πληθυσμιακό μείγμα λαθρομεταναστών και… τρανσέξουαλ;

Τώρα
είναι η ώρα όλοι να τοποθετηθούν. Επώνυμα. Οχι με μισόλογα και κουτοπόνηρες απουσίες.

Οποιο
ς δεν λάβει θέση είναι απλά δειλός, ανάξιος της πατρίδας.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα