Το «βραβείο» της Δικαιοσύνης

«Βραβείο προδοσίας για τον Γιώργο» ήταν ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο θέμα της «δημοκρατίας», που πραγματευόταν τη βράβευση του Γιώργου Παπανδρέου για την… επίδοσή του στη διακυβέρνηση της χώρας την περίοδο 2009-2011. Η οργάνωση International Leadership Association, που εδρεύει στην Ουάσινγκτον, αποφάσισε (για λόγους που μόνο το Δ.Σ. της και ο Παπανδρέου γνωρίζουν) να απονείμει στον πρωθυπουργό της συμφοράς έπαινο για την καταστροφή της πατρίδας μας τη διετία που εκείνος ήταν επικεφαλής της κυβέρνησης.

Δεν είναι και τόσο παράξενος, ανεξήγητος, ο τραγέλαφος της βράβευσης ενός προσώπου το οποίο διέλυσε την οικονομία και την κοινωνία της πατρίδας μας και εξαΰλωσε την εθνική κυριαρχία της χώρας. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αρεστός στο εξωτερικό ακριβώς επειδή η πολιτική του εξυπηρέτησε τους ξένους και κατέστρεψε τους Ελληνες. Εχει διασυνδέσεις, έχει «άκρες» φανερές και άδηλες, και τέτοιου είδους βραβεία θα τα λαμβάνει.

Το παράδοξο είναι ότι υπάρχει στην Ελλάδα μια -ισχνή μεν, αλλά υπολογίσιμη- μειοψηφία που θεωρεί ότι αυτού του είδους οι αναγνωρίσεις αποτελούν «δικαίωση» για τον Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ και όλους τους θλιβερούς και απόλυτα διεφθαρμένους μηχανισμούς εξουσίας.

Ουσιαστικά, υπάρχουν πεπλανημένοι ή επί σειράν ετών ωφελημένοι που πιστεύουν ότι τα βραβεία από ΜΚΟ και οργανώσεις ξένων συμφερόντων, ιδιωτικών ή κρατικών, «ξεπλένουν» τη βρόμικη ιστορία του συνδικάτου του πολιτικού εγκλήματος, το οποίο λεηλάτησε την Ελλάδα και γονάτισε τον λαό μας.

Το «βραβείο» που ανήκει και αξίζει στον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά και σε όλους όσοι υπηρέτησαν, προώθησαν και συνδιαμόρφωσαν την πολιτική που μας οδήγησε στον μνημονιακό τάφο θα το απονείμει η ελληνική Δικαιοσύνη.

Η προδοσία που έγινε το 2010 δεν ξεπλένεται, δεν εξωραΐζεται και -πάνω απ’ όλα- ούτε παραγράφεται ούτε μπορεί να «κρυφτεί», να «κουκουλωθεί» κάτω από νομικίστικους εξυπνακισμούς. Οταν μια χώρα οδηγείται αλυσοδεμένη στους πιστωτές-δεσμώτες της, υπάρχουν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί.

Αν δεν πληρώσουν αυτοί για τις πράξεις τους, τίποτα καλό δεν πρόκειται να γίνει στην Ελλάδα. Οι καλύτερες ημέρες θα ξεκινήσουν την επομένη της Νεμέσεως.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα