Η αλήθεια για το ΚΚΕ

Στρατή Μυριβήλη: «Ο κομμουνισμός και το παιδομάζωμα». Χρήστου Π. Κοσσιώρη: «Υπόθεση Μαραθέα. Ενα από τα πιο φριχτά εγκλήματα του Αρη». Δύο βιβλία που θα περιλαμβάνονται στην πλήρη έκδοση της «κυριακάτικης δημοκρατίας». Σε αυτά και όχι στη φτηνή και ιστορικά ατεκμηρίωτη προπαγάνδα μπορεί ο αναγνώστης να διαβάσει την αλήθεια για το ΚΚΕ και τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στην αιματοβαμμένη ιστορία του.

Ο Στρατής Μυριβήλης
ήταν ένας από τους σημαντικότερους λογοτέχνες, που ομόρφυναν τον ελληνικό 20ό αιώνα με τα έργα τους. Συνειδητός πατριώτης και τολμηρός πολέμιος της ιδεολογίας του κομμουνισμού και της πρακτικής που ακολούθησε το ΚΚΕ για να καταλάβει με τα όπλα την εξουσία και να μην την επιστρέψει ποτέ στο έθνος και στον λαό. Σε αυτό το βιβλίο, το οποίο συνοδεύει την πλήρη έκδοση της «κυριακάτικης δημοκρατίας», παρατίθεται η ιστορική ομιλία που έδωσε το καλοκαίρι του 1948 ο Στρατής Μυριβήλης στην Καλαμάτα. Ο πατριώτης διανοούμενος μίλησε στον δοκιμαζόμενο λαό της πόλης από τον εξώστη του ξενοδοχείου «Ακταίον», στην πλατεία Βασιλέως Γεωργίου. Στόχος της ομιλίας του ήταν να καταγγείλει μια από τις πιο αντεθνικές και απάνθρωπες κακουργίες των κομμουνιστών: το παιδομάζωμα, η αρπαγή παιδιών από τις οικογένειές τους, η διοχέτευσή τους στο ανατολικό μπλοκ και η σταδιακή μετατροπή τους σε ανθελληνικά ρομπότ.

Στο βιβλίο
του Χρήστου Π. Κοσσιώρη «Υπόθεση Μαραθέα» εξιστορείται με αδιάσειστα στοιχεία, μαρτυρίες και ιστορικά τεκμήρια ένα από τα φρικτότερα εγκλήματα της συμμορίας Βελουχιώτη: η αρπαγή, ο βιασμός και η αποτρόπαιη δολοφονία του 14χρονου Γιώργου Μαραθέα.

Η αλήθεια δ
εν είναι μόνο κάτι που οφείλεται στις συνειδήσεις μας, στα θύματα της μαρξιστικής βίας και στους απογόνους τους. Η αλήθεια είναι προϋπόθεση ανάταξης του Γένους. Εχει μεταμορφωτική δύναμη και μόνο πάνω της μπορεί να δομηθεί μια πολιτεία δίκαιη και ακμάζουσα.

Οποιος
αποπειράται να δημιουργήσει κάτι θετικό πάνω στα ψέματα, στα προσχήματα και στην προπαγάνδα ματαιοπονεί. Τα βιβλία του Στρατή Μυριβήλη και του Χρήστου Π. Κοσσιώρη είναι γραμμένα με τη γλώσσα της αλήθειας.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα