ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Κάθε νέα γενιά παραλαμβάνει μια πατρίδα από την προηγούμενη και από την πρώτη στιγμή της παραλαβής ετοιμάζεται (αν είναι στοιχειωδώς έξυπνη και ευαίσθητη) να παραδώσει στους επόμενους. Η πατρίδα πρέπει να παραδίδεται στους διαδόχους μεγαλύτερη, λαμπρότερη, σημαντικότερη για τον κόσμο απ’ όσο ήταν. «Και την πατρίδα ουκ ελάσσω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσης αν παραδέξομαι (και την πατρίδα δεν θα παραδώσω μικρότερη αλλά μεγαλύτερη και ισχυρότερη απ’ όση την παρέλαβα)» ανέφερε ο αρχαίος όρκος των Αθηναίων εφήβων, όταν έπαιρναν τα όπλα για να υπερασπιστούν την πόλη των πόλεων, τη διαχρονική πρωτεύουσα του πολιτισμένου κόσμου.

Στη μεταπολεμική Ελλάδα, και ειδικά στη μεταπολιτευτική, οι πολίτες δεν γνωρίζουν τι παρέλαβαν. Η εικόνα τους για τα πεπραγμένα του 20ού αιώνα είναι στρεβλή, θολωμένη από την προπαγάνδα της Αριστεράς. Η εφημερίδα μας την Κυριακή θα προσφέρει στους Ελληνες την ευκαιρία να μάθουν την πλήρη αλήθεια για μια περίοδο που κόστισε πολλά στον τόπο.

Με την πλήρη έκδοση της (δείτε εδώ«κυριακάτικης δημοκρατίας» οι αναγνώστες θα προμηθευτούν τον πρώτο από τους τρεις τόμους του μνημειώδους ιστορικού έργου του Κώστα Ν. Μπαρμπή, που τιτλοφορείται «1941-1949. Ετη Αγώνων, Θυσιών και Αίματος. Η στάσις Βασιλέων, πολιτικών και κρεμλινοκίνητου Κ.Κ.Ε.».

Ο κ. Κώστας Ν. Μπαρμπής έχει γράψει νηφάλια αλλά με γλώσσα ειλικρινή και τρόπο ευθύ την Ιστορία των ετών που στοιχειώνουν ακόμα και σήμερα τον συλλογικό βίο και επιμένει να παραποιεί η επίσημη γραμμή της αριστεροφροσύνης, η οποία κυριαρχεί στη δημόσια σφαίρα.

Στον πρώτο τόμο φωτίζονται το παρασκήνιο πίσω από τον απροσδόκητο θάνατο του Ι. Μεταξά, η μάχη της Κρήτης, ο αντεθνικός ρόλος του Ζαχαριάδη και του ΚΚΕ, οι κομμουνιστικές προδοσίες και οι αγγλικές αθλιότητες και οι συμφωνίες του ΕΛΑΣ με τους Γερμανούς, τους Ιταλούς, τους Βούλγαρους κατακτητές. Επίσης, αποκαλύπτεται η αλήθεια για τα Τάγματα Ασφαλείας, τα Δεκεμβριανά, για τον ρόλο του Στάλιν και εξιστορείται η Εποποιία «Μακρυγιάννη».

Μη χάσετε το τρίτομο έργο του Κώστα Μπαρμπή, που προσφέρει η «κυριακάτικη δημοκρατία».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα