Το ντοκουμέντο του ξεσηκωμού!

Στην πλήρη έκδοση της «κυριακάτικης δημοκρατίας», οι αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν το ντοκουμέντο του πανεθνικού ξεσηκωμού για το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας.Η εφημερίδα μας θα προσφέρει το DVD με το συλλαλητήριο, που έκρυψαν τα κανάλια, επειδή αποδείκνυε ότι η νεοταξική προπαγάνδα του αφελληνισμού, με την οποία μας βομβαρδίζουν τόσα χρόνια, έπεσε πάνω στον πληθυσμό σαν βροχή από λάσπη, αλλά δεν… κόλλησε. Τόσα δισεκατομμύρια δαπανήθηκαν για να ξεχαστεί η λέξη «Ελλάς» και να κλονιστεί η σχέση των Ελλήνων με τον Χριστό, και πήγαν εκεί όπου τους άξιζε: Στον βρόντο.

Οι εικόνες και οι ήχοι από την πάνδημη και δυναμική εκδήλωση των Ελλήνων φανερώνουν ότι ο λαός μας, σε αντίθεση με την προδοτική και άνευ όρων παραδομένη στην τρυφή και στις βουλές των ξένων «ελίτ», δεν έχει χάσει το τσαγανό του.

Ο Ελληνας δεν επιθυμεί να κάνει βήμα πίσω στα εθνικά ζητήματα, δεν είναι ηττοπαθής και δεν έχει καμφθεί από την ισχύ των «Σειρήνων», που ομιλούν και γράφουν αδιάκοπα περί της ανάγκης για «έντιμο συμβιβασμό» με τα υπό διάλυση Σκόπια.

Το DVD με το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης έχει ιστορική αξία και μεγάλη εθνική χρησιμότητα. Ο,τι έγινε στη συμπρωτεύουσα αποδεικνύει την τεράστια πολιτική ισχύ που έχει καθένας από εμάς, αρκεί να κατευθυνθεί στη σωστή κατεύθυνση. Ο λαός ήταν, είναι και παραμένει αφέντης στον τόπο του και, όποτε το θυμάται αυτό, κάνει ό,τι φαντάζει ανέφικτο να φαίνεται εφικτό.

Ακριβώς για αυτούς τους λόγους έχει τεράστια σημασία, και για το ζήτημα της ονομασίας του κρατιδίου των Σκοπίων αλλά και συνολικά για την εξέλιξη των εθνικών ζητημάτων, να ακολουθηθούν με ορθό και υπεύθυνο τρόπο και στο συλλαλητήριο των Αθηνών τα βήματα της διοργάνωσης της Θεσσαλονίκης.

Σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για την πατρίδα δεν επιτρέπονται ούτε γραφικότητες ούτε εξαλλοσύνες ούτε παιδαριώδεις χειρισμοί από πρόσωπα που δεν έχουν την έξωθεν καλή μαρτυρία και δεν χαίρουν γενικής αποδοχής.

Στην πλήρη έκδοση της «κυριακάτικης δημοκρατίας», οι αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν το ντοκουμέντο του πανεθνικού ξεσηκωμού για το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας. Η εφημερίδα μας θα προσφέρει το DVD με το συλλαλητήριο, που έκρυψαν τα κανάλια, επειδή αποδείκνυε ότι η νεοταξική προπαγάνδα του αφελληνισμού, με την οποία μας βομβαρδίζουν τόσα χρόνια, έπεσε πάνω στον πληθυσμό σαν βροχή από λάσπη, αλλά δεν… κόλλησε. Τόσα δισεκατομμύρια δαπανήθηκαν για να ξεχαστεί η λέξη «Ελλάς» και να κλονιστεί η σχέση των Ελλήνων με τον Χριστό, και πήγαν εκεί όπου τους άξιζε: Στον βρόντο.Οι εικόνες και οι ήχοι από την πάνδημη και δυναμική εκδήλωση των Ελλήνων φανερώνουν ότι ο λαός μας, σε αντίθεση με την προδοτική και άνευ όρων παραδομένη στην τρυφή και στις βουλές των ξένων «ελίτ», δεν έχει χάσει το τσαγανό του. Ο Ελληνας δεν επιθυμεί να κάνει βήμα πίσω στα εθνικά ζητήματα, δεν είναι ηττοπαθής και δεν έχει καμφθεί από την ισχύ των «Σειρήνων», που ομιλούν και γράφουν αδιάκοπα περί της ανάγκης για «έντιμο συμβιβασμό» με τα υπό διάλυση Σκόπια.Το DVD με το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης έχει ιστορική αξία και μεγάλη εθνική χρησιμότητα. Ο,τι έγινε στη συμπρωτεύουσα αποδεικνύει την τεράστια πολιτική ισχύ που έχει καθένας από εμάς, αρκεί να κατευθυνθεί στη σωστή κατεύθυνση. Ο λαός ήταν, είναι και παραμένει αφέντης στον τόπο του και, όποτε το θυμάται αυτό, κάνει ό,τι φαντάζει ανέφικτο να φαίνεται εφικτό. Ακριβώς για αυτούς τους λόγους έχει τεράστια σημασία, και για το ζήτημα της ονομασίας του κρατιδίου των Σκοπίων αλλά και συνολικά για την εξέλιξη των εθνικών ζητημάτων, να ακολουθηθούν με ορθό και υπεύθυνο τρόπο και στο συλλαλητήριο των Αθηνών τα βήματα της διοργάνωσης της Θεσσαλονίκης. Σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για την πατρίδα δεν επιτρέπονται ούτε γραφικότητες ούτε εξαλλοσύνες ούτε παιδαριώδεις χειρισμοί από πρόσωπα που δεν έχουν την έξωθεν καλή μαρτυρία και δεν χαίρουν γενικής αποδοχής. 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα