ΕΝΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ

Λίγες φορές έχουν περάσει από την ελληνική αγορά μεγάλα επιχειρηματικά μεγέθη τα οποία προσπαθούν να γιγαντωθούν με την επίδειξη χυδαίας αισθητικής χαμηλότατων προδιαγραφών και με τον σκανδαλισμό της κοινωνίας μας.

Μια από αυτές τις λίγες περιπτώσεις, η πιο ακραία όλων, είναι τα πολυκαταστήματα Τζάμπο, που έχουν γίνει γνωστά για την ανύπαρκτη σχέση των διαφημιστικών σποτ τους με το καλό γούστο. Οι διαφημίσεις τους έχουν βασανιστικά μεγάλη διάρκεια. Από θεωρητικής άποψης δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να εξωτερικεύουν έναν διαταραγμένο και αδιέξοδο εσωτερικό κόσμο.

Πριν από λίγο καιρό, α Τζάμπο θέλησαν να κεφαλαιοποιήσουν την επίθεση της νεοταξικής κυβέρνησης εναντίον του θεσμού της παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας. Την ίδια περίοδο που την κοινή γνώμη απασχολούσαν το νομοσχέδιο για τις «έμφυλες ταυτότητες» και το δικαίωμα αλλαγής φύλου από τα 15, τα Τζάμπο έκαναν διαφημιστική καμπάνια, σε σποτ της οποίας πρωταγωνιστούσαν δύο ηλικιωμένοι ομοφυλόφιλοι, οι οποίοι υποτίθεται ότι αποτελούσαν κανονική «οικογένεια». Το θέαμα βδελυρό όσο και το μήνυμα.

Τώρα, τα Τζάμπο, υπηρετώντας προφανώς και πολιτικούς στόχους, προκάλεσαν τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας γελοιοποιώντας τον ύμνο του κόμματος. Σε άθλιο σκετς, όπου ο πρώην βουλευτής, νομάρχης και υψηλόβαθμο στέλεχος της Ν.Δ. έπαιζε τον ρόλο του… Ζορό, ακουγόταν ο ύμνος του κόμματος με παραλλαγμένους στίχους.

Η επινόηση των σεναριογράφων, του σκηνοθέτη αλλά και των εντολέων τους δεν είναι μόνο χαμηλότερη των ποιοτικών προδιαγραφών για προβολή στην τηλεόραση, αλλά και προσβλητική για την παράταξη που έχτισε ό,τι έχει απομείνει όρθιο στην πατρίδα και για τα εκατομμύρια των Ελλήνων που την πίστεψαν και την πιστεύουν.

Πρέπει να γίνει μνεία και στην κατάντια του Παναγιώτη Ψωμιάδη, ενός ανθρώπου που ήθελε να γίνει ακόμα και αρχηγός της Ν.Δ. και κατέληξε να κάνει τον γελωτοποιό σε παρακμιακές διαφημίσεις με περιεχόμενο που θίγει την ιστορία και τον λαό της Νέας Δημοκρατίας.

Ντροπή του να το κάνει κι είναι ντροπή μας αν το βλέπουμε…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα