Βιβλίο-αποκάλυψη του Καλεντερίδη

Η πολιτική εκκρεμούς που ακολουθεί η Τουρκία μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας, οι σκέψεις των Τραμπ και Πούτιν για τη Συρία, η επαναπροσέγγιση Τουρκίας – Ισραήλ και το παρασκήνιο της υπόθεσης των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα. Αυτά είναι μερικά από τα κεφάλαια του βιβλίου του Σάββα Καλεντερίδη με τίτλο «Το εκκρεμές της Τουρκίας»*, το οποίο θα συνοδεύει την πλήρη έκδοση της «κυριακάτικης δημοκρατίας».

Με τις γνώσεις ενός ειδικού στις διεθνείς σχέσεις αλλά και την ειδική πληροφόρηση που έχει αποκτήσει λόγω της προϋπηρεσίας του στις Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας, ο Σάββας Καλεντερίδης περιγράφει σε γνωρίζοντες και μη τη σύνθετη εικόνα που διαμορφώνεται στην περιοχή μας.

Επίσης, μεταξύ άλλων, σε αυτό το βιβλίο αναλύονται η ψυχολογία του Ερντογάν και οι αναφορές του στη Συνθήκη της Λωζάννης, η ψυχολογική σχέση του Τούρκου προέδρου με τον Μωάμεθ τον Πορθητή και γίνεται μια εκτίμηση με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα για το πού θα οδηγήσει η ριζοσπαστικοποίηση της Τουρκίας και πώς αντανακλά στην Ελλάδα η κρίση στη Συρία.

Εξηγείται γιατί και πώς ο Πούτιν αγκαλιάζει «σφιχτά» τον Ερντογάν, τα αίτια πραγματοποίησης της επιχείρησης «Ασπίδα του Ευφράτη» και αποκαλύπτονται τα «μυστικά» της.

Ο Σάββας Καλεντερίδης στο βιβλίο μνημονεύει την υπόθεση Ζαράμπ και πραγματεύεται αν ο Ερντογάν θα έχει την τύχη του Νοριέγκα και υπό το πρίσμα των αποδεδειγμένων σκανδάλων γύρω από τον Τούρκο πρόεδρο.

Ολα τα παραπάνω, και πολλά περισσότερα, τίθενται στη διάθεση της κρίσης του αναγνωστικού κοινού, το οποίο καλείται, πέρα από τον σχηματισμό μιας ορθής άποψης για τα εθνικά μας ζητήματα, να πάρει και τις ανάλογες πρωτοβουλίες για την καλύτερη δυνατή διευθέτησή τους.

Ο λαός είναι αυτός που αποφασίζει, γιατί εκείνος είναι που ορίζει τους πολιτικούς και παύει από τα καθήκοντά τους όσους θεωρεί ακατάλληλους.

Μη χάσετε την πλήρη έκδοση της «κυριακάτικης δημοκρατίας».

*Αυτό το βιβλίο του Σάββα Καλεντερίδη είναι αφιερωμένο
στον ήρωα σμηναγό Γεώργιο Μπαλταδώρο,
που έχασε τη ζωή του υπερασπιζόμενος το Αιγαίο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα