Τα χοτ σποτ της μαφίας

Η «δημοκρατία» είναι το πρώτο μέσο ενημέρωσης της χώρας που δημοσίευσε την αλήθεια για το ζήτημα της πλημμυρίδας των λαθρομεταναστών. Τα ρεπορτάζ της εφημερίδας μας είχαν μόνο γεγονότα – χωρίς ωραιοποιήσεις, υστεροβουλίες και ιδεολογικές προκαταλήψεις. Οι πληροφορίες που έχουμε μοιραστεί με το κοινό επιβεβαιώθηκαν μία προς μία και οι εκτιμήσεις μας, δυστυχώς, δεν έχουν σταματήσει να επαληθεύονται.

Η Τουρκία
χρησιμοποιεί και τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες σαν όπλα ενός ακήρυχτου αλλά εν εξελίξει πολέμου, τον οποίο διεξάγει συστηματικά εναντίον της πατρίδας μας. Η κατάσταση στα λεγόμενα χοτ σποτ δεν είναι απλά τριτοκοσμική, αλλά ενδεικτική ενός υποκόσμου όπου το κράτος δεν ασκεί καμία εξουσία επειδή την έχει χαρίσει σε ποινικούς, ύποπτες ΜΚΟ, διακινητές λαθρομεταναστών, μαφιόζους και διάφορα κακοποιά στοιχεία. Εκείνοι που πληρώνουν τις συνέπειες των ιδεοληψιών, της αδαημοσύνης και της αχρηστίας των κρατικών λειτουργών είναι οι Ελληνες πολίτες αλλά και οι πρόσφυγες, που προσπαθούν να ξεφύγουν από την κόλαση του πολέμου.

Το γεγονός
ότι κάποιοι θησαυρίζουν από τη φάμπρικα της μεταφοράς μεταναστών στην Ελλάδα επιβεβαιώθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο. Ο Γιόνους Μοχαμαντί από το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών μίλησε σε αρμόδια επιτροπή στη Βουλή και παραδέχθηκε και ότι υπάρχουν διακινητές μέσα σε camps, αλλά και ότι ο ίδιος έδωσε 8.000 ευρώ για να φέρει τη γυναίκα του στην Ελλάδα! Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τα χρήματά του πήγαν στράφι, αλλά το γεγονός παραμένει. Διακινείται πολύ μαύρο αλλά και βρόμικο χρήμα σε αυτή την υπόθεση.

Στην ίδια
συνεδρίαση αναφέρθηκε από εκπρόσωπο της οργάνωσης Διεθνής Αμνηστία ότι «οι συνθήκες διαμονής αποτελούν ανοικτή πληγή στα ανθρώπινα δικαιώματα. Κάθε μέρα οι γυναίκες υφίστανται σεξουαλική παρενόχληση», ενώ οι τοπικοί άρχοντες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου από τους ολοένα και
αυξανόμενους αριθμούς των μεταναστών.

Το κράτος
πρέπει να κάνει αυτό που πρέπει. Να αναλάβει τις ευθύνες του, να ασκήσει την εξουσία που οφείλει να ασκεί και να αποθαρρύνει τον εποικισμό της χώρας μας, επιβάλλοντας τον νόμο.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα