ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, HOT SPOTS ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

Η «δημοκρατία» είναι το μοναδικό μέσο ενημέρωσης που δημοσίευσε με ορθό τρόπο την είδηση για το νέο Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Α’ 114/29.6.2018) και αφορά τις αλλαγές στις χρήσεις γης που θεσμοθετούνται από την κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα μας έγραψε σε πρωτοσέλιδο άρθρο της: «Απίστευτο! Επιτρέπουν τα κέντρα προσφύγων (και) μέσα στις πόλεις». Κι αυτό ακριβώς, που είναι το μείζον, επέλεξαν να υποβαθμίσουν ή ακόμα και σκοπίμως να αγνοήσουν ή να υποβαθμίσουν τα κατεστημένα ΜΜΕ στην Ελλάδα.

Ο εποικισμός της πατρίδας μας από αλλογενείς και αλλοθρήσκους συνεχίζεται με εξαιρετικά μεγάλη ένταση και η διευκόλυνσή του πλέον αποτελεί νόμο του κράτους, όπου διακρίνεται φαρδιά πλατιά η υπογραφή του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Η δημιουργία hot spots στις γειτονιές θα κάνει την Ελλάδα μια απέραντη Μόρια. Η πατρίδα μας, που προδίδεται καθημερινά από τις ανάξιες ηγεσίες της, θα γεμίσει με εστίες βίας, ανομίας, ισλαμικού εξτρεμισμού και εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Με αυτό το Προεδρικό Διάταγμα, όσα προβλήματα επιβίωσης αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των νησιών θα ταλανίζουν πλέον όλους τους πολίτες. Δεν πρόκειται να μείνει ούτε μια γειτονιά απείραχτη από τη λαίλαπα της ισλαμοποίησης της Ελλάδας.

Μάλιστα, από αυτή τη βίαιη επίθεση της κυβέρνησης στην εθνική ομοιογένεια δεν πρόκειται να γλιτώσουν ούτε οι οικισμοί. Εγραψε σχετικά η εφημερίδα μας: «Για πρώτη φορά, με το νέο Π.Δ. μπορούν να χωροθετηθούν εγκαταστάσεις προσωρινής υποδοχής και φιλοξενίας μεταναστών, προσφύγων και ευάλωτων ομάδων μέχρι 300 ατόμων σε περιοχές γενικής κατοικίας. Επιπλέον, καταργούνται μεν οι οικισμοί ως γενική κατηγορία χρήσης, αλλά προβλέπεται ένα εύρος ειδικών χρήσεων που επιτρέπεται να εγκατασταθούν σε νομίμως οριοθετημένους οικισμούς με πληθυσμό μικρότερο των 2.000 κατοίκων. Μεταξύ των χρήσεων αυτών περιλαμβάνονται και οι εγκαταστάσεις προσωρινής υποδοχής και φιλοξενίας μεταναστών – προσφύγων μέχρι 100 άτομα, οι οποίες επιτρέπονται μεταβατικά έως τη θεσμοθέτηση του πολεοδομικού σχεδίου των εν λόγω οικισμών».

Η κατάσταση είναι πολύ πιο κρίσιμη απ’ όσο νομίζουν μερικοί.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα