Συνεχή δώρα της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχει ούτε ένας τομέας του δημόσιου βίου όπου η κυβερνητική πολιτική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έστω ανεκτή. Η αποτυχία της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. είναι ορατή σε όλους επειδή είναι καθολική. Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο στη χώρα που θρηνεί θύματα στις βροχές και στις πυρκαγιές επειδή το κράτος είναι άφαντο και η Τοπική Αυτοδιοίκηση αξιοθρήνητα ανεπαρκής και ανίκανη.

Από την Παιδεία και την Υγεία μέχρι τον Πολιτισμό, τη Δημόσια Τάξη και -φυσικά- την Οικονομία, όλοι οι πειραματισμοί έγιναν στου κασίδη το κεφάλι και τα αποτελέσματα που έφεραν ήταν αντίθετα από τα προσδοκώμενα.

Η απορία, όμως, δεν είναι γιατί χρεοκοπεί η κυβερνητική πολιτική. Αυτό ήταν αναμενόμενο. Το ζήτημα είναι άλλο: Γιατί η Ν.Δ. δεν έχει κατορθώσει να δημιουργήσει μια συντριπτική δυναμική που θα την οδηγήσει τάχιστα στην εξουσία; Διότι μια σειρά από στελέχη της λειτουργούν με τέτοιο τρόπο ώστε να παρατείνουν τον κυβερνητικό βίο ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της Ν.Δ. προβληματίζει και προκαλεί ανασφάλεια σε εργαζομένους και συνταξιούχους με την εμμονή του να εμπλακούν ιδιώτες στο ασφαλιστικό σύστημα.

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος Αδωνις Γεωργιάδης εξοργίζει την κοινή γνώμη δηλώνοντας ότι πρέπει να υπαχθούν στον νόμο Κατσέλη τα θαλασσοδάνεια της Ν.Δ., δηλαδή να «κουρευτούν» και ο λογαριασμός να πάει στα συνήθη κορόιδα, τους φορολογουμένους. Επιφανή στελέχη της έχουν συλληφθεί ψευδόμενα για τα δάνεια του κόμματος. Ελεγαν ότι είναι ρυθμισμένα, κάτι που απεδείχθη ότι δεν ισχύει.

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς εκθέτει για μια επιπλέον φορά τον εαυτό του αναλαμβάνοντας τον ρόλο συγκεντρωσιάρχη και «κονφερασιέ» του Αδωνη Γεωργιάδη, οργανώνοντας ομιλία του αντιπροέδρου της Ν.Δ. σε ξενοδοχείο της πόλης του, της Καλαμάτας. Και το κερασάκι στην τούρτα: ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας, δέχτηκε τη «μειωτική αποστρατεία στο Ευρωκοινοβούλιο» που του πρότεινε ο κ. Μητσοτάκης, αλλά χωρίς να γνωρίζει ούτε καν αγγλικά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα