Το ΚΚΕ κάνει ότι δεν καταλαβαίνει

Οταν η Ελλάδα βρεθεί σε εμπόλεμη κατάσταση, θα έχει να αντιμετωπίσει δύο εχθρούς: τον εξωτερικό, αλλά και το ΚΚΕ! Αυτό το είπε ο Θανάσης Παφίλης, βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ. Στην ομιλία του για τον Γοργοπόταμο, ο κ. Παφίλης είπε: «Το κόμμα μας επίσης λέει ότι ο λαός δεν πρέπει να έχει καμιά εμπιστοσύνη στις αστικές κυβερνήσεις κατά τη διάρκεια του πολέμου. Το κόμμα μας θα ηγηθεί στην αυτοτελή οργάνωση της εργατικής λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές, ώστε να οδηγήσει στην ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης, εγχώριας και ξένης, ως εισβολέα. Ο αγώνας αυτός να συνδεθεί με την πάλη για την κατάκτηση της εξουσίας, είτε η Ελλάδα είναι επιτιθέμενη είτε έχει δεχτεί εισβολή».

Η «δημοκρατία» στην αρθρογραφία της επεσήμανε την αχαρακτήριστη επίσημη διακήρυξη πρόθεσης διάπραξης αδικήματος εσχάτης προδοσίας και ζήτησε, όπως οφείλει κάθε μέσο ενημέρωσης που αγαπά τη χώρα και σέβεται τους θεσμούς της, την παρέμβαση της Δικαιοσύνης.

Είναι δυνατόν να λειτουργεί νομίμως κόμμα στην Ελλάδα με δεδηλωμένη την πρόθεσή του να επιβάλει δικτατορικό καθεστώς και να πολεμήσει πισώπλατα τον εθνικό στρατό σε περίπτωση εχθρικής επίθεσης;

Η αντίδραση στο άρθρο μας από το κόμμα που δεν πιστεύει σε Θεό, αλλά έχει «αγιοποιήσει» στυγνούς δικτάτορες και κατά συρροήν δολοφόνους και κατσαπλιάδες ήταν να καθυβρίσει τη «δημοκρατία» από τις σελίδες του «Ριζοσπάστη», που είναι μια εφημερίδα την οποία δεν αγοράζουν ούτε καν όσοι ψηφίζουν ΚΚΕ.

Μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζουν την εφημερίδα μας και τους συντελεστές της ότι είναι «αυτοί που εκπροσωπούν ό,τι πιο αντιδραστικό έχει γεννήσει το καπιταλιστικό σύστημα».

Τα παραπάνω θα προκαλούσαν θυμηδία, αλλά το βεβαρημένο παρελθόν του ΚΚΕ (αυτό το κόμμα ή ιδεολογία δεν έχει ιστορία, αλλά μόνο ποινικό μητρώο) δεν επιτρέπει να λαμβάνονται ως αστείες τόσο σοβαρές απειλές εναντίον της πατρίδας.

Ο Θανάσης Παφίλης δήλωσε ότι το κόμμα του θα πολεμήσει εναντίον της Ελλάδας, αν βρεθούμε σε εμπόλεμη κατάσταση με άλλη χώρα, και το ΚΚΕ κάνει ότι δεν καταλαβαίνει…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα