Oχι άλλα δώρα στους Τούρκους!

Δωρίζουμε τα νησιά στον Ερντογάν και στη συνέχεια του χαρίζουμε και ολόκληρη την ενδοχώρα. Αυτή είναι η ουσία της πολιτικής που ασκείται στο εισβολικό – εποικιστικό ζήτημα, το οποίο κακώς αποκαλείται Προσφυγικό.

Η αποδοχή του εποικισμού της Ελλάδας από στίφη ισλαμιστών και η προδοτική συμπεριφορά της πρόσκλησης ακόμα περισσότερων εποίκων δεν θα οδηγήσουν πουθενά αλλού, παρά στην αντιστροφή των συνεπειών της Εθνεγερσίας του 1821.

Όταν κάποιος βλέπει το κέντρο των Αθηνών κατειλημμένο από μυριάδες Αφροασιάτες και όταν η μπούρκα είναι το γυναικείο ένδυμα που συναντά κάποιος συχνότερα στα κέντρα των πόλεων, τότε δεν μπορεί να γίνεται λόγος για ελληνικό κράτος, αλλά για αποικία χρέους, που δορυφοροποιείται προς την Τουρκία μέχρι να απορροφηθεί εντελώς από αυτήν.

Η εξέγερση των ισλαμιστών στη Μόρια είναι ακόμα μια πρόβα της ΜΙΤ για την αποσταθεροποίηση της Ελλάδας και τη δημιουργία εσωτερικού μετώπου, την ώρα που θα κλιμακώνεται η -αναπόφευκτη- σύγκρουση της πατρίδας μας με την Τουρκία. Η «δημοκρατία» έχει κάνει σαφή και αναλυτική αναφορά στο ζήτημα, με πρωτοσέλιδο θέμα της εφημερίδας μας που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020.

Η λύση για το εισβολικό – εποικιστικό είναι απλή και η μοναδική διαθέσιμη: Οι λαθρομετανάστες να διεκπεραιώνονται σε ακατοίκητα νησιά, αυστηρά φρουρούμενοι, υπό την επίβλεψη του Ελληνικού Στρατού. Κανείς να μη φτάνει στην ενδοχώρα. Οι δικαιούμενοι καθεστώτος ασύλου (υπολογίζεται ότι είναι περίπου το 1% από αυτούς που φτάνουν στην Ελλάδα) να αποκτούν ταξιδιωτικά έγγραφα για να φτάσουν στον ευρωπαϊκό προορισμό της αρεσκείας τους και οι υπόλοιποι να απελαύνονται δίχως δεύτερη κουβέντα. Ουδείς εξ αυτών να χρηματοδοτείται από την Ελλάδα, να απολαμβάνει παροχές εξόδοις των φορολογούμενων πολιτών.

Αυτή η πατρίδα που έχουμε έγινε με πολλές θυσίες, κόπο και αγώνες. Χύθηκαν ποταμοί αίματος για να ελευθερωθούμε από τα δεσμά των αλλόπιστων δυναστών. Δεν πρόκειται να τη χαρίσουμε στους Τούρκους, επειδή μερικοί εξωνημένοι μηρυκάζουν λέξεις, όπως «ρατσισμός», «αλληλεγγύη», «ευπαθείς» κ.ά.

Όχι άλλα δώρα στον Ερντογάν!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα