Ο παρακμιακός Άδωνις Γεωργιάδης

Μέχρι πρότινος θα μπορούσε να γίνει μόνο σε λατινοαμερικάνικη μπανανία, αλλά συνέβη χθες στην Ελλάδα: Υπουργός της κυβέρνησης απολογήθηκε με ανάρτησή του στο twitter σε εκδότη, κολλητό εφοπλιστή που έχει ανοιχτές υποθέσεις με τη Δικαιοσύνη, γιατί οι βουλευτές του κόμματός του δεν ψήφισαν υπέρ της άρσης ασυλίας πολιτικού αντιπάλου τον οποίο μήνυσε ο εκδότης και έστειλαν σαφές μήνυμα διαφοροποίησης από τις πρακτικές της διαπλοκής!

Ογδόντα οκτώ βουλευτές της Ν.Δ. απείχαν από την ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίον είχε μηνύσει ο κολλητός φίλος του Βαγγέλη Μαρινάκη και εκδότης Γιάννης Κουρτάκης, με αποτέλεσμα να μην αρθεί η ασυλία του κ. Πολάκη. Γι’ αυτόν τον λόγο ο υπουργός Ανάπτυξης Α. Γεωργιάδης έκρινε ότι έπρεπε να… απολογηθεί στον Γιάννη Κουρτάκη γράφοντας σε ανάρτησή του στο twitter τα εξής: «Το σημερινό Γιάννη μου ήταν μία αστοχία στην οποία δεν χωρούν δικαιολογίες. Σου ζητώ δημοσίως συγγνώμη για το γεγονός ότι και από δική μου αδράνεια το δικαίωμα ενός πολίτου να αντιμετωπίζει τον υβριστή του ισότιμα στο Δικαστήριο καταπατήθηκε. Δεν θα επαναληφθεί».

Η θλιβερή πραγματικότητα, την οποία αποκάλυψε άθελά του ο Αδωνις Γεωργιάδης, ξεπερνά σε χαμέρπεια και απρέπεια ακόμα και τις πιο απαισιόδοξες εκτιμήσεις των πολιτών. Με τέτοιου είδους ατάκες από εκπροσώπους της εκτελεστικής εξουσίας εύλογα προκαλείται η απορία: Ποιο είναι το αφεντικό του κυρίου Γεωργιάδη; Ο ελληνικός λαός ή ο Γιάννης Κουρτάκης;

Κι οι βουλευτές τους οποίους ο κύριος Γεωργιάδης δεσμεύεται στον εκδότη ότι θα… συνετίσει; Πού λογοδοτούν όλοι αυτοί; Στη συνείδησή τους, στη Βουλή, στους εκλογείς και στα θεσμοθετημένα όργανα του ελληνικού κράτους ή στους εκπροσώπους της διαπλοκής;
Μια από τις πιο τρανές μα και αξιοθρήνητες αποδείξεις της διαπλοκής στην Ελλάδα είναι η συμπεριφορά του Αδωνη Γεωργιάδη. Με ατοπήματα όπως η συγκεκριμένη απολογία προς τον Γιάννη Κουρτάκη συνδέει την κυβέρνηση αλλά και την παράταξη με τις μελανότερες σελίδες της νεότερης ελληνικής Ιστορίας.

Η πατρίδα και η Κεντροδεξιά δεν αξίζουν τούτη την κατάντια…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα