Το «ξέπλυμα» των μνημονίων

Το σάπιο κατεστημένο που ξεπούλησε τη χώρα, μείωσε τον πληθυσμό, γκρίζαρε το Αιγαίο, πλημμύρισε την επικράτεια με ισλαμιστές, χρεοκόπησε την οικονομία, οδήγησε περίπου 1.000.000 συμπολίτες μας στην ξενιτιά για το μεροκάματο, πρόδωσε τη Μακεδονία και υπέγραψε τα άθλια Μνημόνια της υποταγής προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από την καταδίκη των χρυσαυγιτών για να παρουσιαστεί σαν εξυγιαντική δύναμη!

Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης αλλά και για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήταν δύο αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης οι οποίες προέκυψαν έπειτα από μια επίπονη διαδικασία, που διήρκεσε έτη και στην οποία ακούστηκαν οι εκδοχές και τα επιχειρήματα και των κατηγόρων και των κατηγορουμένων. Ομως, το κουκούλωμα της ενοχής των αρχιτεκτόνων της ελληνικής παρακμής επιδιώκεται να γίνει στο πιτς φιτίλι, πάνω στον κουρνιαχτό που σήκωσε η δικαστική απόφαση, δίχως να ακουστεί η πλευρά των πολλών, των Ελλήνων που υπέστησαν τα πάνδεινα εξαιτίας των άχρηστων, ξενόδουλων και διεφθαρμένων πολιτικών.

Αρωγοί στην προσπάθεια ξεπλύματος των ανομημάτων των κυβερνήσεων που κατέστρεψαν την Ελλάδα είναι τα ελεγχόμενα από το σύστημα ΜΜΕ, τα οποία προβαίνουν στην ακόλουθη αθλιότητα: αποδίδουν στη Χρυσή Αυγή μεγάλη συμβολή στον αντιμνημονιακό αγώνα (κάτι το οποίο, φυσικά, δεν ισχύει) και ταυτίζουν επίσης την καταδίκη των στελεχών αυτού του κόμματος με την απονομιμοποίηση της διαφωνίας και της αντίστασης του λαού μας στα προδοτικά Μνημόνια! Ρίχνουν νερό στον μύλο της νεοναζιστικής πολιτικής της Γερμανίας με ρητορείες περί… αντιναζισμού.

Αυτού του είδους τα κόλπα πιάνουν σε ελάχιστους. Ο λαός μας έχει βιώσει στο πετσί του την εξαθλίωση που του προκάλεσαν οι μνημονιακές πολιτικές των απατεώνων, οι οποίοι τίναξαν στον αέρα την ελληνική οικονομία καταληστεύοντας τα δημόσια ταμεία και υποτασσόμενοι στις βουλές των ξένων.

Δεν μπορεί να εξισωθούν το δίκαιο με το άδικο και το σωστό με το λάθος επειδή τα βασικά στελέχη της Χρυσής Αυγής καταδικάστηκαν ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης. Δεν είναι… εγκληματίες όσοι πολέμησαν το Μνημόνιο και «αθώες περιστερές» αυτοί που εφάρμοσαν την ανθελληνικότατη πολιτική Μέρκελ – Σόιμπλε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα