Απέναντι στον Κυριάκο, όχι κόντρα στη Ν.Δ.

Η «δημοκρατία» δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της ούτε πίσω από τις πλάτες οποιουδήποτε. Μόνα μας στηρίγματα είναι η αίσθηση ότι πράττουμε το σωστό για τον Χριστό και την πατρίδα, και οι αναγνώστες μας. Κάνουμε καθαρές εξηγήσεις προς όλους, όπως οφείλουν οι συνειδητοί Ελληνες και κάθε ΜΜΕ που σέβεται το δημοσιογραφικό λειτούργημα και το κοινό.

Ξεκαθαρίζουμε, λοιπόν, ότι έχουμε ανοιχτό μέτωπο με τους… νεοφερμένους και φιλοξενούμενους στην ιστορική παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή και όχι με τη Νέα Δημοκρατία. Την καθημερινότητα στην κυβέρνηση σήμερα -και σε έναν βαθμό στο εσωτερικό του κόμματος- καθορίζει μια παρέα νεοφιλελεύθερων, απολιτίκ, νοσταλγών του καθεστώτος Σημίτη και ορισμένων εθνομηδενιστών που βλέπουν αφ’ υψηλού τον λαό, αν δεν εκφράζουν ανοιχτά την αντιπάθειά τους σε συζητήσεις ανεπίσημες ή «ημιεπίσημες» στο διαδίκτυο.

Το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν είχε, ούτε θα μπορούσε στο παρελθόν να έχει σχέση με βουλευτές που λειτουργούν σαν πιστόλια συγκεκριμένων συμφερόντων.

Το πολιτικό προσωπικό της Νέας Δημοκρατίας, που πίστεψε, στήριξε και αγάπησε ο λαός, δεν είχε σχέση με πρόσωπα όπως ο βουλευτής Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος σε ένα ρεσιτάλ χυδαιότητας έλεγε στον διευθυντή της εφημερίδας μας Δημήτρη Ριζούλη για τις αποκαλύψεις που έκανε η «δημοκρατία» σχετικά με τα έγγραφα που αφορούσαν την απευθείας ανάθεση 800.000 ευρώ για δεύτερο σύστημα καταγραφής κρουσμάτων από τον ΕΟΔΥ «πάρτε το χαρτί και να το βάλετε εκεί που θα το βάλετε».

Ποτέ μέχρι σήμερα δεν υπήρξε ηγέτης της Ν.Δ. που θα του περνούσε από το μυαλό να φωτογραφίζεται καμαρωτός κι ανέμελος να κάνει ποδηλατάδα, δείχνοντας ότι βρίσκεται εντελώς εκτός πραγματικότητας σε περίοδο που η πατρίδα δοκιμάζεται από πολύπλευρη υγειονομική, οικονομική και κοινωνική κρίση.

Η Νέα Δημοκρατία, όπως τη γνώρισαν οι Ελληνες, δεν έχει καμία ηθική και πολιτική σχέση με τον παράξενο και αντιλαϊκό μηχανισμό που αποφάσισε και δηλώνει για το κόστος της πανδημίας του κορονοϊού το ακόλουθο εξωφρενικό: «Οσα δίνουμε σε επιδόματα θα ισοφαριστούν με φόρους».

Αυτό είναι το σύστημα του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο οποίο βρισκόμαστε συνειδητά απέναντι…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα