Να γίνει ξεκαθάρισμα στις Ένοπλες Δυνάμεις

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο βίντεο με Αλβανούς (στα… χαρτιά Ελληνες) υπαξιωματικούς που καμαρώνουν δίνοντας παραγγέλματα και κάνοντας καψόνια σε Έλληνες οπλίτες. Υπενθυμίζεται ότι σε ελληνικά στρατόπεδα έχουν φωτογραφηθεί οπλίτες να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αετό της αλβανικής σημαίας. Η θέα και οι συμβολισμοί προκαλούν οργή και ανατριχίλα. Η παρακμή και η σήψη της άρχουσας πολιτικής, πνευματικής και οικονομικής τάξης δεν έχουν αφήσει πλέον κανέναν ιστό της πατρίδας μας απρόσβλητο από την καλπάζουσα και μεταδοτική, θανατηφόρο νόσο τους.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας είναι ο εγγυητής της εθνικής ανεξαρτησίας, της ελευθερίας και της αξιοπρέπειάς μας. Δίχως ισχυρές και αξιόμαχες Ενοπλες Δυνάμεις, οι Ελληνες θα καταντήσουν ανδράποδα και το έθνος μας θα εξαφανιστεί, θα σβηστεί από τον χάρτη των ζωντανών και δρώντων εθνών, ενώ το όνομα «Ελλην» θα αποτελέσει μια απλή καταχώριση στις εγκυκλοπαίδειες και στα ιστορικά βιβλία.

Δεν υπάρχει νόημα να γίνονται εξοπλιστικά προγράμματα και να προσφέρουν οι φορολογούμενοι από το υστέρημά τους όσα τους αναλογούν γι’ αυτές τις μεγάλες δαπάνες, όταν υπάρχει η πιθανότητα να πέσουν τα καινούργια οπλικά συστήματα στα χέρια πεμπτοφαλαγγιτών που θα τα στρέψουν εναντίον μας.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ένας θεσμός που δεν έπαψε ποτέ να σέβεται και να τιμά ο λαός μας και να στηρίζει σε τόσο μεγάλο βαθμό, ώστε να τους εμπιστεύεται τα παιδιά του, τους νέους, που θα πολεμήσουν και -αν χρειαστεί- θα θυσιαστούν, δίνοντας τον υπέρ πάντων αγώνα. Κανείς δεν δικαιούται να «παίζει» με τις Ενοπλες Δυνάμεις και να… πειραματίζεται προσπαθώντας να εφαρμόσει τις διεθνιστικές ιδεοληψίες του.

Δεν επιτρέπεται να γίνονται δεκτά στις Ενοπλες Δυνάμεις πρόσωπα ρευστής εθνικής συνειδήσεως. Όσοι νιώθουν «και Ελληνες και κάτι άλλο» ας μείνουν έξω από τον σκληρό πυρήνα της εθνικής μας υπόστασης, ώστε να πάρουν τη θέση τους αυτοί που νιώθουν και είναι μόνο Ελληνες και δεν θα το σκεφτούν δυο και τρεις φορές προτού διαλέξουν πλευρά σε ενδεχόμενη σύγκρουση.

Ο Ελληνικός Στρατός πρέπει και μπορεί να κάνει έναν ενδελεχή έλεγχο σχετικά με την πιθανότητα ύπαρξης στελεχών ρευστής εθνικής συνειδήσεως. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν κι άλλοι με συμπεριφορές όπως εκείνων που παρακολουθήσαμε αηδιασμένοι στο προαναφερθέν βίντεο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα