Η Θεωρία «συνωμοσίας» τελικά επαληθεύεται

Η πανδημία δεν έτυχε αλλά… πέτυχε! Το «τζίνι» της καταστροφής ξέφυγε από εργαστήριο στην Ουχάν της Κίνας. Αυτό λεγόταν στην αρχή, αυτό μας υποδείκνυαν άλλωστε η κοινή λογική και τα πρώτα στοιχεία που ήρθαν στην κατοχή αρκετών ΜΜΕ και κυβερνήσεων και αυτό προσπαθούσαν να απορρίψουν πανίσχυροι μηχανισμοί του παγκόσμιου κατεστημένου, όπως ο ίδιος ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, το facebook, το twitter και κραταιοί όμιλοι ΜΜΕ.

Τώρα οι ψηφίδες του παζλ της παγκόσμιας κρίσης που προκάλεσε ο Covid-19 έρχονται σταδιακά στο φως και συμπληρώνουν μια εικόνα που οι «σοβαροί, έγκριτοι, υπεύθυνοι και λογικοί» έλεγαν ότι δεν υπάρχει.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ, ertnews.gr, αναφέρθηκε στα αμφιλεγόμενα πειράματα κέρδους – λειτουργίας, γνωστά στην επιστημονική κοινότητα ως Gain of Function, που γίνονταν και στο εργαστήριο της κινεζικής Ουχάν, προτείνοντας τα ακόλουθα: «Λόγω των προφανών σοβαρών κινδύνων που ενδέχεται να ενέχουν τα πειράματα αυτά, συνιστάται ιδιαίτερα να μην πραγματοποιούνται, εκτός και εάν υπάρχουν σαφώς επιτακτικοί λόγοι, καθώς και αυστηρή εποπτεία ασφαλείας».

Με αυτά τα πειράματα «διαφοροποιούνται ή μετατρέπονται γενετικά μέσω πειραμάτων σε τουλάχιστον 13 εργαστήρια ανά τον κόσμο επιπέδου BLS 4 επικίνδυνα παθογόνα και μολυσματικοί ιοί, με στόχο την εύρεση νέων θεραπειών ή εμβολίων ενάντια σε αναδυόμενους επικίνδυνους ιούς».

Η «δημοκρατία» από την πρώτη περίοδο της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης είχε αναφερθεί εκτενώς στην πιθανότητα ο Covid-19 να έχει ξεφύγει ή να έχει αφεθεί να ξεφύγει από το γνωστό πλέον σε όλους εργαστήριο της Ουχάν, και τα κατεστημένα ΜΜΕ, που συνηθίζουν να λησμονούν τη δημοσιογραφία όποτε μπουκώνονται από κρατικό χρήμα, έκαναν αυτό που ξέρουν καλύτερα: χλεύαζαν και την αλήθεια και όλους όσοι τολμούν να τη λένε και να τη γράφουν.

Το ευχάριστο για την ανθρωπότητα είναι ότι η αλήθεια έρχεται στο φως. Αυτό δεν γίνεται με την ταχύτητα που θα επιθυμούσαμε όλοι, αλλά συμβαίνει και για το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας θα αποδοθούν ευθύνες – προς πάσα κατεύθυνση…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα