Αμήχανη σιωπή για Στυλιανίδη

Ο νέος υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης δεν δημιούργησε ειδήσεις, αλλά έχει γίνει ο ίδιος είδηση εδώ και χρόνια, από τότε που έραιναν με χρήμα οι Αμερικανοί διάφορους παράγοντες σε Ελλάδα και Κύπρο, για να περάσει το άθλιο και εθνοκτόνο Σχέδιο Ανάν, το οποίο θα τουρκοποιούσε οριστικά και αμετάκλητα το νησί μας.

Η «δημοκρατία» τοποθετήθηκε για την υπουργοποίηση Στυλιανίδη, χωρίς περιστροφές και διπλωματικές διατυπώσεις, αλλά με ρεπορτάζ και αναδίφηση στα αρχεία της εποχής που αποφασιζόταν η τύχη της Κύπρου. Την Τρίτη, το πρωτοσέλιδο θέμα της εφημερίδας μας ήταν το εξής: «Πήρε 50.000 “αργύρια” για το Σχέδιο Ανάν. Είναι δυνατόν κυβέρνηση της Ν.Δ. να έχει τέτοιον υπουργό;».

Μεταξύ άλλων, στο άρθρο της εφημερίδας μας αναφέρονταν τα ακόλουθα: «Στις 22 Μαΐου 2003, αλλά και την 1η Μαρτίου 2004, το ΕΛΙΑΜΕΠ είχε διοργανώσει εκδήλωση στην Αθήνα µε οµιλητή τον κ. Στυλιανίδη, πρώην εκπρόσωπο Τύπου της Κυπριακής ∆ηµοκρατίας επί Βασιλείου και κυριότερο εκφραστή, έκτοτε, του ενδοτισµού στην Κύπρο. Την περίοδο εκείνη είχε προκληθεί σάλος στην Κύπρο, σχετικά µε τις χρηµατοδοτήσεις της εκστρατείας υπέρ του «Ναι» στο Σχέδιο Ανάν από το Γραφείο Προγραµµάτων των Ηνωµένων Εθνών (Office for Project Services – UNOPS). Μάλιστα, ο κ. Στυλιανίδης που ήταν και επικεφαλής της Κίνησης Πολιτικού Εκσυγχρονισμού παραδέχθηκε δημόσια πως χρηματοδοτήθηκε µε 50.000 ευρώ από την UNOPS».

Ο ίδιος ο κ. Στυλιανίδης δεν έχει μπει στον κόπο να εξηγήσει στους Ελληνες αν τσέπωσε ή όχι 50.000 ευρώ για να διαφημίζει το εθνοκτόνο Σχέδιο Ανάν. Η κυβέρνηση κάνει ότι δεν άκουσε αυτά που έγιναν γνωστά διά του Τύπου και συμπεριφέρεται λες και πιστεύει ότι θα… ξεχαστεί αυτό το γεγονός. Τα φιλοκυβερνητικά παπαγαλάκια προσπαθούν να ρίξουν την μπάλα στην εξέδρα, λέγοντας ότι «βάλλεται» ο κ. Στυλιανίδης, επειδή είναι Κύπριος και όχι Ελλαδίτης.

Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Στυλιανίδης οφείλει στους Ελληνες της χώρας μας και της Κύπρου μία ξεκάθαρη απάντηση: τα λεφτά για το Ανάν τα πήρε ή όχι;

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα