Αδρά επιδοτούμενη εγκληματικότητα!

Η δυτική Αττική είναι ορμητήριο των συμμοριών στελεχωμένων από Ρομά, οι οποίες ευθύνονται περίπου για το ήμισυ της εγκληματικότητας στο λεκανοπέδιο. Αυτή είναι εν ολίγοις η άποψη που διατυπώνεται σε εκθέσεις της ΕΛ.ΑΣ., τμήματα των οποίων δημοσιοποιήθηκαν εχθές από διάφορα ΜΜΕ.

Οι κάτοικοι της πρωτεύουσας δεν αιφνιδιάστηκαν από την είδηση. Έχουν άλλωστε, οι περισσότεροι από αυτούς, πέσει θύματα κάποιας από τις αναρίθμητες εγκληματικές πράξεις που διαπράττονται καθημερινά από τις συμμορίες που στελεχώνονται από Ρομά.

Το βασικό ζήτημα δεν είναι οι απλές διαπιστώσεις, αλλά ότι το κράτος και δεν προσπαθεί να σταματήσει αυτή την άθλια κατάσταση και λειτουργεί ρατσιστικά σε βάρος της πλειονότητας των Ελλήνων. Οι Ρομά επιδοτούνται για κάθε πιθανό και απίθανο λόγο, και ουσιαστικά καλύπτονται από ένα ιδιότυπο ακαταδίωκτο.

Η ΕΛ.ΑΣ. δεν μπαίνει στους καταυλισμούς Ρομά για να επιβάλλει τον νόμο, διότι η πολιτική τάξη θεωρεί ότι οι Ελληνες που πέφτουν θύματα παραβατικών πράξεων είναι αναλώσιμοι και διατάσσει τα όργανα της τάξεως να αποφύγουν εμπλοκή με παραβατικούς από αυτή την κοινωνική ομάδα για να μην κατηγορηθεί η κυβέρνηση για… ρατσισμό. Η εκάστοτε κυβέρνηση έχει ακριβέστατη εικόνα για την πυορροούσα πληγή της εγκληματικότητας στους καταυλισμούς των Ρομά, αλλά ουδέν πράττει για να θεραπεύσει την κατάσταση.

Όταν η Αστυνομία κάνει τη δουλειά της και προσπαθεί να επιβάλλει τον νόμο σε περιοχές που κουμαντάρουν οι αρχιμαφιόζοι που ανήκουν σε… «ευπαθείς» και «ευάλωτες» κοινωνικές ομάδες, τότε οι δικαστές καταδικάζουν τους κλέφτες, τους ληστές, τους ναρκέμπορους και τους διαρρήκτες, αλλά πολύ συχνά τους αφήνουν ελεύθερους διότι αυτό προβλέπει ο νόμος! Και γιατί οι εγκληματίες να μη συνεχίζουν να εγκληματούν, αφού και να τους συλλάβουν, έπειτα από λίγο καιρό θα κυκλοφορούν ελεύθεροι;

Και οι πολιτικοί, από τους οποίους ξεκινάει η συμφορά, υπόσχονται λύσεις, τις οποίες ουδέποτε σκοπεύουν να δώσουν, διότι αφενός η εγκληματικότητα δεν αγγίζει τους ίδιους (μια και φρουρούνται πολύ καλά με έξοδα των Ελλήνων) και αφετέρου πάντοτε ποντάρουν στις ψήφους αυτής της κοινωνικής ομάδας.

Εν τω μεταξύ, οι νομοταγείς Ελληνες συνεχίζουν να υπερφορολογούνται για να λειτουργεί αυτό το κράτος…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα