Να αποκαλυφθούν οι παιδεραστές!

Οι Ελληνες πρέπει να μάθουν το ονοματεπώνυμο του 53χρονου τέρατος που βίαζε το δωδεκάχρονο κοριτσάκι και το «νοίκιαζε» σε ανώμαλους «πελάτες» στον Κολωνό. Γνωστά πρέπει να γίνουν και τα ονόματα των παιδεραστών που πλήρωναν για να βιάσουν το κοριτσάκι.

Είναι αυτονόητο καθήκον της Πολιτείας να προστατεύσει την κοινωνία από τέτοιου είδους εγκληματικά στοιχεία, τα οποία δεν διστάζουν να βιάσουν τα σώματα και τις ψυχές μικρών παιδιών, δημοσιοποιώντας τα ονοματεπώνυμα, τα πρόσωπα και τις ιδιότητές τους. Ο σχετικός νόμος που αφορά τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα μέχρι σήμερα κάθε άλλο παρά έχει εξυπηρετήσει το δημόσιο συμφέρον.

Ο νόμος περί προσωπικών δεδομένων -που μπήκε στη ζωή μας επί κυβερνήσεως Κώστα Σημίτη– έχει βολέψει πολλούς εγκληματίες, φονιάδες, βιαστές, παιδεραστές, ληστές, εμπόρους ναρκωτικών, συμμορίτες, διάφορα κατακάθια της κοινωνίας να καλύψουν τα ίχνη τους και να κυκλοφορούν ανενόχλητοι ανάμεσα στους νομοταγείς πολίτες. Με αυτόν τον εκτρωματικό νόμο το δικαίωμα της ανωνυμίας των παραβατικών ανάγεται σε κάτι «ιερό», πολύ πιο αξιοσέβαστο από το δικαίωμα της κοινωνίας να γνωρίζει τι της γίνεται και να προστατεύεται από τη δράση των κακούργων.

Αν όλα γίνονται στο φως, με ονοματεπώνυμο και όχι στη… ζούλα, η κοινωνία μπορεί να συμβάλει -αποκαλύπτοντας στις Αρχές όσα πέφτουν στην αντίληψή της- στην αθώωση αδίκως κατηγορουμένων, αλλά και στον εντοπισμό και στην καταδίκη των ενόχων. Όμως με τον νόμο περί προσωπικών δεδομένων όλα τα σκεπάζει η καταχνιά της ανωνυμίας και τα πρόσωπα εγκληματιών, όπως ο βιαστής και μαστροπός της 12χρονης και των «πελατών» του, δημοσιοποιούνται με παραμορφωτικά φίλτρα.

Σε τέτοιου είδους περιπτώσεις δεν χωρούν αβρότητες. Ολα πρέπει να έλθουν στο φως∙ και τα ονόματα και οι ιδιότητες των ατόμων που κατέστρεφαν συστηματικά αυτό το κοριτσάκι. Το αυτό πρέπει να συμβαίνει γενικά σε όσες υποθέσεις καταλήγουν στα δικαστήρια. Ούτως ή άλλως, η Δικαιοσύνη απονέμεται στο όνομα του ελληνικού λαού. Ουδείς έχει το δικαίωμα να αποκρύπτει πληροφορίες από τους πολίτες, που έχουν μεγάλη σημασία για την ασφάλεια και την τιμή τους

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα