Ο Τάκης Θεοδωρικάκος ως αυτόκλητος ηγέτης

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος είναι υπουργός Προστασίας του εαυτού του και όχι του πολίτη, όπως ορίζει η ονομασία του υπουργείου του. Εξι αστυνομικοί φυλάνε το αδειανό εξοχικό του στη Μάνη, την ίδια στιγμή που οι πολίτες της περιοχής μένουν απροστάτευτοι λόγω υποστελέχωσης των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος όχι μόνο φροντίζει για τον εαυτούλη του, εκθέτοντας τον λαό στον κίνδυνο της αυξημένης εγκληματικότητας, αλλά επιδεικνύει, διά της σιωπής του, αναλγησία και έλλειψη δημοκρατικής ευαισθησίας. Εδώ και τρεις ημέρες, το πρώην στέλεχος της ΚΝΕ και του καθεστώτος του Κώστα Σημίτη, που έχει αναλάβει κρίσιμο υπουργείο της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει εκτεθεί στο πανελλήνιο, αλλά προσποιείται ότι δεν είδε και δεν άκουσε. Αρνείται να εξηγήσει στους Ελληνες για ποιον λόγο θεωρεί τα ντουβάρια του εξοχικού του σημαντικότερα από τους κατοίκους της Μάνης, ώστε να αποφασίσει να διαθέσει σημαντική αστυνομική δύναμη για να τα φυλάξει.

Επιπλέον, ο υπουργός, πέρα από την οργή που προκαλεί στους Ελληνες με τις χαμηλές επιδόσεις στην τέλεση των καθηκόντων του, κάθε τρεις και λίγο σκορπά αφειδώς και αισθήματα θυμηδίας. Δίχως να έχει αναλάβει καθήκοντα υπουργού Εθνικής Αμύνης ο κ. Θεοδωρικάκος επαναλαμβάνει αδιάκοπα δηλώσεις για τα σύνορά μας, τα οποία χαρακτηρίζει «απαραβίαστα» – κι αυτές οι δηλώσεις γίνονται την ίδια στιγμή που καραβιές με λαθρομετανάστες παραβιάζουν τα θαλάσσια σύνορα και προσεγγίζουν τα νησιά, ενώ χιλιάδες ισλαμιστές έποικοι περνούν παράνομα τη συνοριογραμμή στον Εβρο για να φτάσουν μέχρι τα αστικά κέντρα και να ζουν από τα επιδόματα, τα οποία αφειδώς τους δίνει η κυβέρνηση.

Η δουλειά που έχει κάνει ο κ. Θεοδωρικάκος στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη γίνεται αισθητή διά γυμνού οφθαλμού, ειδικά στην πρωτεύουσα της Ελλάδας. Η Αθήνα θυμίζει τριτοκοσμικό μαχαλά, όπου κυριαρχούν η βρομιά, η εγκατάλειψη και το έγκλημα.

Αν ο κ. Θεοδωρικάκος διαφωνεί με τα παραπάνω, ας αποτολμήσει έναν περίπατο το σούρουπο στο κέντρο της Αθήνας, δίχως να συνοδεύεται από φρουρά και από τηλεοπτικές κάμερες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα