Η πρώτη γραμμή που μας εμψυχώνει

Η Τουρκία διεκδικεί, προκαλεί, ασχημονεί, εγκληματεί, αδιαφορεί για τον ανθρωπισμό και το δίκαιο, ψευδολογεί και παραπλανά, στοχεύοντας μόνο στη διά της αρπαγής επέκταση. Πρώτος στόχος της, η Ελλάδα.

Κάθε τόσο ο πρόεδρος του μαφιόζικου κράτους Ρ. Τ. Ερντογάν, ο υπουργός Αμυνας Χ. Ακάρ, ο υπουργός Εξωτερικών Μ. Τσαβούσογλου, ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων και κυβερνητικός εταίρος Ν. Μπαχτσελί και δεκάδες άλλα στελέχη της τουρκικής κρατικής και παρακρατικής μηχανής εκτοξεύουν απειλές κατά της πατρίδας μας.

Η «δημοκρατία» με το ρεπορτάζ της για το συγκλονιστικό βίντεο με τους λεβέντες λιμενικούς μας, που αναγκάζουν τουρκική ακταιωρό να την… κοπανήσει από την αναμέτρηση, που η ίδια ξεκίνησε, δείχνει πού πρόκειται να πάνε όλες αυτές οι προκλήσεις αν και όταν λάβουν σάρκα και οστά: στον κάλαθο των απορριμμάτων της Ιστορίας.

Ο,τι υπέστησαν τα τουρκικά θρασίμια της ακταιωρού, που προσπάθησαν να εμβολίσουν το σκάφος του Λιμενικού μας, θα το υποστούν στο πολλαπλάσιο εκείνοι που θα έρθουν κατά δω είτε νύχτα είτε μέρα…

Αυτές οι εικόνες λειτουργούν ευεργετικά για την ελληνική κοινωνία, επειδή -πρώτα απ’ όλα- αποκαλύπτουν μια αλήθεια, που αποφεύγουν πολλοί να διατυπώσουν: ότι με την Τουρκία βρισκόμαστε σε πόλεμο, με τη διαφορά ότι αυτός είναι ακήρυκτος και διεξάγεται με ένταση μεν αλλά «βουβά» και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Επιπλέον, σε εποχές δύσκολες για την πατρίδα και τις Ενοπλες Δυνάμεις, που θρηνούν ακόμα δύο αεροπόρους μας, τον σμηναγό (Ι) Ευστάθιο Τσιτλακίδη και τον υποσμηναγό (Ι) Μάριο – Μιχαήλ Τουρούτσικα, μας εμψυχώνουν. Δείχνουν σε φίλους και εχθρούς ότι στην Ελλάδα τα δυνατότερα και φονικότερα όπλα δεν είναι τα εξελιγμένα συστήματα που διαθέτει ο Στρατός μας, αλλά οι ίδιοι οι Ελληνες.

Το θάρρος, τον επαγγελματισμό, την ψυχραιμία και τα ατσάλινα νεύρα που απέδειξαν ότι έχουν οι λιμενικοί μας στο επεισόδιο στο Φαρμακονήσι οι Τούρκοι θα υποχρεωθούν να τα αντιμετωπίσουν παντού. Σε γη, θάλασσα και αέρα.

Σε κάθε χιλιοστό της θεοσκέπαστης Ελλάδας μας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα