Πλήρης κατάρρευση της δημόσιας τάξης

Η Ομόνοια ανακηρύχθηκε πρόσφατα ένα από τα χειρότερα και ανασφαλέστερα σημεία του κόσμου. Το σχετικό… έπαθλο απένειμε ο γνωστός στον κόσμο του διαδικτύου Αυστραλός youtuber Spanian, ο οποίος, επισκεπτόμενος την Ελλάδα, βρέθηκε νυχτερινή ώρα στην καρδιά της Αθήνας. Το βίντεο αρχίζει με την παρατήρηση ότι το κέντρο της πόλης μοιάζει 100% με γκέτο, μια και βρομάει ούρα, είναι γεμάτο γκράφιτι και βρίθει λαθρομεταναστών και αστέγων.

Επιπλέον, αυτά που είδε στην Ομόνοια τον σόκαραν σε τέτοιο σημείο, ώστε να πει: «Είναι παντού. Αυτό είναι τρελό! Εκαναν ένεση, έκαναν μεθαμφεταμίνη. […] Είναι ο χειρότερος ναρκοδρόμος που έχω περπατήσει! Χειρότερος από το κόκκινο τετράγωνο στο Σίδνεϊ, που τη δεκαετία του 1990 ήταν διαβόητο για τα ναρκωτικά». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο youtuber είναι άνθρωπος με εμπειρία στα ζητήματα εγκληματικότητας, μια και έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στις φυλακές!

Ο Αυστραλός youtuber με το πλούσιο ποινικό παρελθόν είπε ανοιχτά αυτό που βιώνει η κοινωνία μας όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά σε ολόκληρη την επικράτεια: τα αστικά κέντρα βρίσκονται στο έλεος των παραβατικών. Η εικόνα τους είναι άσχημη, άρρωστη, αποκρουστική. Η οσμή των ούρων κυριαρχεί. Τα γκράφιτι μολύνουν κάθε τετραγωνικό εκατοστό της επιφάνειας των κτιρίων – δημόσιων και ιδιωτικών. Λαθρομετανάστες, εμπόριο και χρήση ναρκωτικών, πορνεία και εξαθλίωση από τη μια άκρη της χώρας μέχρι την άλλη.

Και ενώ συμβαίνουν όλα τούτα, οι νομοθέτες ψηφίζουν νόμους υπέρ των παραβατικών, οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν την ΕΛ.ΑΣ. σαν ιδιωτική φρουρά των… επωνύμων και ο λαός υπερφορολογείται για να ζει μέσα σε μια εφιαλτική δυστοπία.

Επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη η εγκληματικότητα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ και η δυσωδία από τη σήψη της πολιτικής ελίτ έχει φτάσει παντού. Την έχουν αντιληφθεί ακόμα και άσχετοι με την Ελλάδα ταξιδιώτες, που, όταν έρχονται στην πατρίδα μας, όπως ενημερωνόμαστε από το βίντεο του youtuber Spanian, τους συμβουλεύουν να μην τολμήσουν να επισκεφτούν την Ομόνοια μετά το σούρουπο!

Δυστυχώς, έτσι έχουν τα πράγματα στην Ελλάδα…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα