Ο εποικισμός της Ελλάδας συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς

Οι διακινητές λαθρομεταναστών κάνουν χρυσές δουλειές στην Ελλάδα. Ο «κύκλος εργασιών» αυτών των κακοποιών αυξήθηκε από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι φήμες (που αρχικά διαψεύστηκαν και έπειτα από μήνες επιβεβαιώθηκαν από την κυβέρνηση) ότι θα νομιμοποιηθούν οι παρανόμως εισελθόντες στη χώρα μας.

Ενώ η Ελλάδα έχει δεχθεί κανονικότατη εισβολή από αφροασιατικούς πληθυσμούς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρης Καιρίδης θεώρησαν ότι όλες αυτές οι εκατοντάδες χιλιάδες καλώς ήλθαν και πρέπει να νομιμοποιηθούν για να γίνουν… εργάτες γης. Και ανακοίνωσαν ότι θα δοθούν άδειες παραμονής και έτσι πέμφθηκε το σήμα σε εκατομμύρια ανθρώπους σ’ όλα τα πλάτη και τα μήκη της υφηλίου να έρθουν εδώ.

Η καμπάνια Μητσοτάκη – Καιρίδη για τη συνέχιση και την κλιμάκωση του εποικισμού της Ελλάδας και την αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης της πατρίδας μας ήταν επιτυχής.

Τώρα η Γαύδος αποτελεί πόλο έλξης για τους λαθροδιακινητές και το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο της Γερμανίας Deutsche Welle έγραψε ότι η Γαύδος κοντεύει να γίνει η νέα Λαμπεντούζα, το ιταλικό νησί που έχει μετατραπεί σε… αφρικανική αποικία.

Στο άρθρο της Deutsche Welle γίνεται αναφορά σε όσα κατέγραψε ότι συμβαίνουν στη Γαύδο ο ανταποκριτής του Γερμανικού Δημοσιογραφικού Δικτύου (RND) στην Αθήνα, Γκερντ Χέλερ, ο οποίος αναφέρει για την αύξηση του αριθμού των λαθρομεταναστών που φτάνουν στο νησί: «Το ειδυλλιακό νησί της Γαύδου γίνεται ολοένα πιο ελκυστικό για τους διακινητές που μεταφέρουν παράτυπους μετανάστες στην Ε.Ε. Ενώ στο παρελθόν οι περισσότεροι παράνομοι μετανάστες έρχονταν από την Τουρκία στην Ελλάδα από το Αιγαίο Πέλαγος και τον Εβρο, τώρα αυξάνεται ο αριθμός των διακινητών που φέρνουν μετανάστες από τη Βόρεια Αφρική προς τη Γαύδο και την Κρήτη. Πέρυσι έφτασαν στα δύο νησιά συνολικά 617 μετανάστες – κατά τις εφτά πρώτες εβδομάδες του 2024 έχουν έρθει ήδη 612».

Ο κ. Καιρίδης χαρακτήρισε υπερβολικό το δημοσίευμα, αλλά η θλιβερή πραγματικότητα που δημιούργησε η πολιτική του είναι χειροπιαστή και δεν επιδέχεται διάψευσης: Ο εποικισμός της Ελλάδας συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα