Οι εχθροί των γυναικών

Κάθε 8η Μαρτίου εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Αυτή η γιορτή δίνει την ευκαιρία σε όλους να παραδειγματιστούμε από τους αγώνες των γυναικών σ’ ολόκληρο τον κόσμο για την αναγνώριση των αγώνων που έχουν κάνει για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους. Κι αλήθεια αξίζει κάθε τιμή, σεβασμό και αναγνώριση το άλλο μισό του ουρανού μας.

Αν κινδυνεύουν από κάτι στην εποχή μας οι γυναίκες δεν είναι μόνο ο συστημικός αυταρχισμός καθεστώτων και πολιτισμικών συνόλων, που τις αντιμετωπίζουν σαν όντα δευτέρας κατηγορίας, τις μαστιγώνουν, τις υποβάλλουν σε βασανιστήρια, τις λιθοβολούν και τις υποχρεώνουν σε γάμους ήδη από την παιδική τους ηλικία. Αυτά τα θλιβερά φαινόμενα και οι εγκληματικές συμπεριφορές, δυστυχώς, εδώ και αιώνες θεωρούνται δεδομένα σε χώρες της Ασίας, της Αφρικής και του αραβικού κόσμου – κι αξίζει να καταβάλλουμε κόπο και προσπάθεια για να σταματήσει αυτή η παράνοια.

Ομως, εκτός από τις προαναφερθείσες νοσηρές κι απάνθρωπες νοοτροπίες υπάρχει στη Δύση ένα καινοφανές φαινόμενο, που δεν πλήττει μόνο τις γυναίκες ως φυσικές υπάρξεις, αλλά ακυρώνει την ίδια την έννοια της θηλυκότητας. Η νεοταξική ιδεολογία της «αφύπνισης», η οποία αποκαλείται «woke», προσπαθεί να ακυρώσει τη βιολογική πραγματικότητα του άνδρα και της γυναίκας. Δαιμονοποιεί την αρρενωπότητα βαφτίζοντάς την «τοξική» και μηδενίζει τη θηλυκότητα ξεχωρίζοντάς την από το γυναικείο φύλο!

Μία από τις αποκρουστικότερες συλλήψεις της νοσηρής woke ιδεολογίας είναι η αφαίρεση της ιερότερης λέξης στον κόσμο από το κοινωνικό λεξικό: στη θέση της μάνας θέλουν να βάλουν το απρόσωπο «γονέας 2» και χλευάζουν την εικόνα της γυναίκας, του θηλυκού, με άνδρες ντυμένους γυναικεία, που μπορούν να παίρνουν μέρος ακόμα και σε γυναικείες αθλητικές διοργανώσεις, σαρώνοντας τις πρώτες θέσεις!

Οι γυναίκες ίσως να μην έχουν αντιληφθεί ακόμα αυτό το άθλιο σχέδιο στις πραγματικές διαστάσεις του. Ομως, αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα. Οι εξουσιαστικοί και ιδεολογικοί κύκλοι που υποτίθεται ότι θέλουν να ελευθερώσουν τις γυναίκες και αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους επιδιώκουν να τις σβήσουν από τον χάρτη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα