Με τη σημαία δεν παίζει κανείς

Η βεβήλωση της ελληνικής σημαίας, του εθνικού μας συμβόλου, γίνεται στην πρωτεύουσα της χώρας μας, σε δημοτικό κτίριο, ως πρωτοβουλία του δημάρχου ΑθηναίωνΧάρη Δούκα! Την Ημέρα της Γυναίκας ο κ. Δούκας αποφάσισε να φωταγωγηθεί το δημαρχείο με τα χρώματα του «έργου τέχνης» της Γεωργίας Λαλέ, το οποίο δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ροζ εκδοχή της ελληνικής σημαίας που είχε περιληφθεί σε έκθεση του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη και αποσύρθηκε λόγω των αντιδράσεων των Ελλήνων, οι οποίοι αγανάκτησαν με την αθλιότητα.

Ο κ. Δούκας, λειτουργώντας σαν φορέας αριστερίστικων και περιθωριακών αντιλήψεων, ξέχασε ποιους εκπροσωπεί, λησμόνησε το ειδικό βάρος του αξιώματός του και χρησιμοποίησε την περιουσία των Αθηναίων για να προβάλει επάνω της τα προϊόντα του νεοταξικού κοπρώνα, που παρουσιάζεται σαν τέχνη. Φυσικά, αυτό δεν είναι τέχνη, αλλά ακόμη μια επίθεση εναντίον του ελληνικού πολιτισμού και του πατριωτικού αισθήματος του λαού μας.

Αξίζει να σημειωθεί η βεβήλωση του εθνικού μας συμβόλου, κάτι το οποίο αποφεύγουν να κάνουν ακόμα και εχθροί της πατρίδας. Στον πόλεμο, σε περιπτώσεις νίκης σε βάρος των στρατευμάτων μας, είθισται οι αντίπαλοι να μη σκίζουν, καίνε ή αλλοιώνουν τις σημαίες μας, αλλά να τις παίρνουν σαν τρόπαια και να τις εκθέτουν στα πολεμικά μουσεία τους και κάποια στιγμή να ανταλλάσσονται με δικά τους, που έχουν βρεθεί στη δική μας κατοχή. Αυτό επιβάλλει ο στρατιωτικός κώδικας τιμής.

Ο Χάρης Δούκας όχι απλώς δεν ενδιαφέρεται για την άποψη των Αθηναίων σχετικά με τη σημαία μας και τον σεβασμό που τρέφουν για αυτήν, αλλά έχει τεθεί μαχητικά εναντίον τους, με την επιλογή να προβάλλει πάνω στο δημαρχείο το έκτρωμα της κυρίας Λαλέ.

Τέλος, πρέπει να επισημανθεί ότι για αυτή την επιλογή του ο κ. Δούκας πρέπει να ελεγχθεί και σε ποινικό επίπεδο, διότι ο νόμος απαγορεύει την παραμόρφωση, καταστροφή ή ρύπανση του εθνικού μας συμβόλου και προβλέπει για τους παραβάτες φυλάκιση έως δύο έτη ή χρηματική ποινή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα