Το τερατούργημα στρέφεται εναντίον μας

Η κορυφαία αντιπολιτευτική πράξη έγινε από βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος: Ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Καλλιάνος με βίντεο που ανάρτησε στο διαδίκτυο κατήγγειλε μια σειρά από απαράδεκτες συμπεριφορές που επέδειξαν γιατροί δημόσιου νοσοκομείου στον βαριά ασθενή πατέρα του, που είχαν αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή και να κινδυνεύει σοβαρά η ζωή του.

Ο βουλευτής με λυγμούς εξηγούσε στους θεατές την παγερή αδιαφορία των γιατρών στην κατάσταση του πατέρα του και την απροθυμία τους να κάνουν τα στοιχειώδη για να γλιτώσει τη ζωή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Καλλιάνος λέει στο βίντεο ότι «αυτό που έπαθε ο πατέρας μου θα το έχουν πάθει πάρα πολλοί άνθρωποι». Είναι, δηλαδή, βέβαιος ότι η περίπτωση του πατέρα του δεν αποτελεί εξαίρεση, αλλά τον κανόνα του διαλυμένου δημόσιου συστήματος Υγείας στην Ελλάδα.

Αυτό το περιστατικό μάς δείχνει ότι ουδείς είναι απρόσβλητος από τις επιθέσεις του τέρατος, το οποίο ταΐζει η ανάξια πολιτική ηγεσία. Οταν ένας κυβερνητικός βουλευτής και ο αδελφός του, που είναι γιατρός, προσπαθούν να πείσουν τους γιατρούς κρατικού νοσοκομείου να κάνουν το καθήκον τους και δεν το καταφέρνουν, τότε ουδείς μπορεί.

Ο κ. Καλλιάνος ένιωσε την ανάγκη να δημοσιοποιήσει τις σκέψεις του, επειδή δεν έβρισκε άλλον τρόπο να αντιδράσει σ’ αυτήν την εξαιρετικά πιεστική κατάσταση στην οποία βρέθηκε.

Η υπόθεσή του προβλήθηκε από τα ΜΜΕ και προκάλεσε μείζον πρόβλημα στην κυβέρνηση, επειδή είναι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και γνωστός στο ευρύ κοινό. Οι πολλοί, οι οικονομικά ανίσχυροι, οι άσημοι, βρίσκονται μεν στην ίδια μοίρα με τον κ. Καλλιάνο, όσον αφορά όσα βιώνουν στα δημόσια νοσοκομεία, αλλά οι δικές τους καταγγελίες σπάνια προσελκύουν το ενδιαφέρον της εκτελεστικής, της νομοθετικής εξουσίας και των ΜΜΕ.

Το βίντεο με τις καταγγελίες του Γιάννη Καλλιάνου αποδεικνύει -για πολλοστή φορά- ότι το τέρας που δημιούργησε η ανικανότητα και η διαφθορά της πολιτικής τάξης στρέφεται εναντίον όλων μας. Η μοναδική επιλογή, αν θέλουμε να επιβιώσουμε, είναι να το αντιμετωπίσουμε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα