ΜΠΑ_03-09-2012

ΚΑΤΙ έπρεπε να πει (το Σαββάτο το πρωί στο Mega) ο θλιβερός Αδωνις και τι είπε; Οτι ο Πολύδωρας -που έμεινε πρόεδρος της Βουλής για… δυο μέρες- «διόρισε ως μετακλητή υπάλληλο μόνο την κόρη του, ενώ μπορούσε να είχε διορίσει πέντε». Το έμαθε ο «στρατηγός άνεμος» και του τηλεφώνησε αμέσως να τον ευχαριστήσει για τα καλά του λόγια! «Μπράβο, είσαι άντρας» του δήλωσε…

ΔΕΝ θέλω να σχολιάσω τίποτε άλλο επί του θέματος, πρώτον γιατί ο «Μπουμπούκος» (η σύζυγός του τον αποκαλεί έτσι στο σπίτι) δεν μπορεί πια να με εκπλήξει με τις θέσεις του -προκλητικά νεοφιλελεύθερος, ένθερμος υποστηρικτής του Μνημονίου- και, δεύτερον, γιατί αγαπώ τον Βύρωνα και τον θεωρώ μεγάλη ψυχή! Αλλά του υπενθυμίζω ότι «τα στερνά τιμούν τα πρώτα» γιατί δείχνει -με τη συμπεριφορά του- ότι το… ξέχασε.

ΟΣΟ περισσότερο εντρυφώ στα μέτρα-σοκ που ετοιμάζεται η τρικομματική κυβέρνηση να σερβίρει σε μια ήδη φτωχοποιημένη κοινωνία τόσο χάνω το μυαλό μου μ’ αυτά που διαβάζω και μαθαίνω!

ΛΟΙΠΟΝ, εκτός από τη φορολόγηση των επιδομάτων ανεργίας και αναπηρίας (που αποκάλυψε το Σάββατο η «δημοκρατία» μας), θα υπάρξουν -λέει- πολύ μεγάλες περικοπές και στα ποσά που δίνονται για τις μετακινήσεις των νεφροπαθών. Για να πηγαίνουν στα νοσοκομεία να κάνουν αιμοκάθαρση.

ΗΘΕΛΑ να ξέρα, αυτός που το σκέφτηκε δεν ντράπηκε μετά; Δεν ένιωσε τιποτένιος και σκουλήκι; Δεν έσπασε με γροθιά τον καθρέφτη όπου κοιτάζεται;

ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ στο… τσάμικο ο ανεκδιήγητος Σκανδαλίδης! «Δεν είπα ότι δεν θα ψηφίσω όλες τις μειώσεις. Δεν θα ψηφίσω αυτές που αφορούν τις αγροτικές συντάξεις». Ααα! Πες το έτσι να καταλάβουμε!

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ (και αυτό το ξέρουν οι πάντες, έχει γραφτεί και έχει μεταδοθεί), τα «βοηθήματα» του ΟΓΑ έχουν βγει από τη μαύρη λίστα εδώ και τουλάχιστον 10 μέρες. Α, ρε, κύριε Κώστα (του… ηρωικού ΠΑΣΟΚ και της 3ης Σεπτέμβρη) με τα… ωραία σου!

ΚΑΛΑ έκανε (πολύ καλά) ο πρωθυπουργός και πήγε μαζί με τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως στην Ομόνοια -έτσι πρέπει!-, αλλά δεν τα χρειαζόταν τα κανάλια στην παρέα του. Μόνο κακό τού κάνουν τέτοιες -επικοινωνιακές- επισκέψεις. Ετσι νομίζω εγώ ο αδαής!

«ΟΣΟ ΕΧΕΙΣ εμένα, μη φοβάσαι κανέναν» έγραφε το πανό που είχαν αναρτήσει προχθές το βράδυ περίπου 1.000 οπαδοί της ΑΕΚ -της πιο ροκ και πιο ερωτεύσιμης ομάδας της Ελλάδας- στο γήπεδο της Ξάνθης! Της ΑΕΚ, που φέτος πρέπει να σταθεί πολύ τυχερή (με όσα της έχουν συμβεί) για να μείνει στη μεγάλη κατηγορία. Δυστυχώς, αυτή είναι η πικρή αλήθεια!

ΕΙΝΑΙ τέτοια η ψύχωση των πολιτικών με τους πρώην (που πάντα φταίνε για όλα), που ακόμη και ο νέος γ.γ. της Ν.Δ. Μανώλης Κεφαλογιάννης δήλωσε ότι παρέλαβε χάος στη Συγγρού. Ελεος…

Χ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα