Υπό την σκιάν του Λευκού πύργου_06-09-2012

Καλό κουράγιο στον Κωστή Χατζηδάκη και στον Μανώλη Κεφαλογιάννη, οι οποίοι θα είναι οι δύο «γαλάζιοι» που θα βρεθούν στην εύφλεκτη ζώνη της Θεσσαλονίκης για τη ΔΕΘ για αρκετές ώρες. 

Ή τουλάχιστον πολύ περισσότερες απ’ ό,τι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο υπουργός Ανάπτυξης θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή και από το πρωί θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους των φορέων της πόλης στο ΥΜΑΘ.

Περίπου τον ίδιο ρόλο θα έχει και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης. Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. θα ξεκινήσει την ημέρα του και αυτός στο ΥΜΑΘ, ενώ στη συνέχεια θα κάνει περιοδείες στους Δήμους Ευόσμου και Παύλου Μελά.

Το απόγευμα θα επιχειρήσει… κομματικό μασάζ, με συναντήσεις και κουβέντες γνωριμίας με τα κομματικά στελέχη της Βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλονίκης. Αν θα αποδειχτεί καλός μασέρ, μένει να το δούμε.

Ο Χατζηδάκης τώρα θα έχει δουλειά και την άλλη ημέρα. Βλέπετε, μαζί με τον ΥΜΑΘ Θόδωρο Καράογλου θα κάνει βόλτα σε περίπτερα της ΔΕΘ, όταν ο Σαμαράς θα αναχωρήσει από την Εκθεση, ενώ το απόγευμα θα μιλήσει σε εκδήλωση του ΕΒΕΘ, που θα γίνει στο «Μακεδονία Παλλάς». Ας έχουν μαζί τους και κανένα κράνος…

Οτι το Σάββατο μαζί με τον Τσίπρα θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και η Παπαρήγα σας το είπαμε από χτες. Και οι δύο θα διαδηλώσουν το απόγευμα στο κέντρο της πόλης. Ο ένας επικεφαλής του μπλοκ της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και η άλλη με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι μια ενδιαφέρουσα συνάντηση που θα έχει η γενική γραμματέας του ΚΚΕ το Σάββατο το πρωί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Εκεί θα τα πει με τον αναπληρωτή περιφερειάρχη Διονύση Ψωμιάδη.

Προφανώς η συζήτηση δε θα περιοριστεί στα θέματα της ΕΠΟ, όπου ο Διονύσης ήταν μέχρι πρόσφατα υποψήφιος για την προεδρία, αλλά θα επεκταθεί και σε θέματα αυτοδιοίκησης.

Οσο γι’ αυτούς που παραξενεύτηκαν για το τετ α τετ, ας γνωρίζουν ότι πάντοτε το ΚΚΕ διατηρούσε καλές επαφές με την οικογένεια Ψωμιάδη. Οπως και το αντίθετο.

Οσο και να ψάξτε, δεν θα βρείτε ούτε μια ανακοίνωση του ΚΚΕ με σκληρή κριτική προς τον Ψωμιάδη, ενώ και ο Πανίκας πάντα εφεύρισκε τρόπους για να εκθειάζει την Αλέκα.

Και αυτή ανταποδίδει με επισκέψεις, όταν πια κανείς πολιτικός δεν πατά το πόδι του στην περιφέρεια.

«Π. Μελάς»

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα