Υπό την σκιάν του Λευκού πύργου_11-09-2012

Εβγαλε είδηση η συνάντηση του Σίμου Κεδίκογλου με τους δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης. Η συνάθροιση έγινε στο μπαρ «See to sea» που βρίσκεται απέναντι από το Ποσειδώνιο και πολλοί πήγαν εκεί για να ενισχύουν τις υποψηφιότητές τους όσον αφορά τη μάχη για τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ3. Ομως το νέο από αλλού βγήκε. 

Τι εννοούμε; Την ανοιχτή συζήτηση που είχαν ο Σταύρος Καλαφάτης και ο Απόστολος Τζιτζικώστας, όπου ξεπεράστηκαν κάτι παλιές συγκρούσεις που είχαν οι δύο «γαλάζιοι» στο πρόσφατο παρελθόν.

Η κουβέντα ήταν ανοιχτή, δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις και το θέμα της αντιπαλότητας θεωρείται λήξαν.

Μάλιστα, ως επισφράγισμα της συμφωνίας δεν έλειψαν και οι εκατέρωθεν χαριεντισμοί: Ο μεν Καλαφάτης αποκάλεσε τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης «γαλάζιο εξολοθρευτή», ο δε Τζιτζικώστας ανταπέδωσε, χαρακτηρίζοντας τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος «πορτοκαλή εξολοθρευτή».

Μια απορία πάντως μου έμεινε από τη δημοσιογραφική συνάθροιση: Πώς βρέθηκαν εκεί διάφοροι άσχετοι με τον χώρο, από πολιτευτές του νομού έως αντιδημάρχους από τη Μακεδονία και παλιά στελέχη της Ν.Δ., που μάλιστα εσχάτως είχαν αποχωρήσει από το κόμμα.

Είδαν φως και μπήκαν;

Κατά τα λοιπά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εμφανίστηκε με πολύ trendy καρό πουκάμισο και φυσικά χωρίς γραβάτα και δεν κάθισε και πολλή ώρα στο ραντεβού, στο οποίο οικοδεσπότης ήταν ο νέος γραμματέας της Ν.Δ. Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Πρόλαβε πάντως να δει στις τηλεοράσεις του μπαρ τα δύο γκολ της Εθνικής και στη συνέχεια αποχώρησε για το «Αγκυροβόλι», μια σικ ψαροταβέρνα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Εκεί τα είπε ως αργά με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο.

Αυτό πάντως δεν ήταν το μοναδικό γεύμα που έγινε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή το μεσημέρι ο Κωστής Χατζηδάκης συνέφαγε με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου του και Θεσσαλονικέα Στράτο Σιμόπουλο σε ταβέρνα στην Καλαμαριά.

Την ίδια ώρα ο Κεφαλογιάννης δοκίμαζε ψαρομεζέδες σε ταβέρνα της Σίνδου, όπου άνοιξε μεγάλη κουβέντα με «πράσινους» συνδικαλιστές. Οπως φαντάζεστε, η συζήτηση τράβηξε πολύ.

Στο αντάρτικο βγήκε εκ νέου ο Πανίκας, κατηγορώντας τους υπουργούς που ανέβηκαν στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ και δεν τον επισκέφτηκαν.

«Τον Παναγιώτη Ψωμιάδη μπορείτε να τον αγνοείτε, τους πολίτες της περιφέρειάς μας όχι» διαβάζουμε στη δήλωσή του. Δεν έχει αντιληφθεί ακόμη ότι τελεί εν αργία;

Και κάτι για τη ΔΗΜ.ΑΡ.: Ακόμη το σκέφτονται αν θα ανέβει ο κυρ Φώτης στη ΔΕΘ;

«Π. Μελάς»

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα