ΜΠΑ? Δευτέρα 08.02.2016

### ΒΟΓΚΑΕΙ η κοινωνία με αυτά που ακούει και διαβάζει για τα νέα καταστροφικά μέτρα που απαιτεί πάλι (και πάλι και πάλι) η τρόικα. Δεν ξέρει τι… ξημερώνει, βυθίζεται στη μελαγχολία και αναρωτιέται: «Πού πάμε; Τι θα γίνει;» και απάντηση δεν παίρνει -φυσικά- από κανέναν.

### ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ κανείς, ούτε καν η… Βελκουλέσκου, ότι με τέτοια πριονοκορδέλα στα εισοδήματα (χωρίς υγειά, χωρίς παιδεία) θα μπορεί ο κόσμος να ζει αξιοπρεπώς! Ολα δείχνουν ότι πλησιάζει η ώρα της κοινωνικής έκρηξης, όπου τα πάντα θα γίνουν γης Μαδιάμ.

### ΕΝΑ φτωχό κράτος πυροβολημένο (από αναποτελεσματικά Μνημόνια) έχει γίνει σάντουιτς στα… βίτσια των Ευρωπαίων! Προσφυγικό, Ασφαλιστικό, Δημοσιονομικό – όλα στο τραπέζι και αν αντέξει, άντεξε!

### ΛΕΦΤΑ (δισεκατομμύρια) με τη σέσουλα στην Τουρκία για να σταματήσει τις μεταναστευτικές ροές, πολύ λιγότερα στην Ελλάδα, που ταΐζει και κοιμίζει χιλιάδες απελπισμένους!

### Η Κομισιόν έχει δεσμευθεί ότι θα δώσει 450.000.000 ευρώ, όμως μόνο τα 6.000.000 ευρώ έχουν ήδη εκταμιευτεί! Στο πλαίσιο -φαντάζομαι- του εκβιασμού για να κατασκευαστούν σε χρόνο μηδέν τα περίφημα hot spots (έλεγχος και ταυτοποίηση), τα οποία κανονικά θα έπρεπε να βρίσκονται στα τουρκικά παράλια.

### «Ο ΤΣΙΠΡΑΣ είναι τυχοδιώκτης! Ανέλαβε πρωθυπουργός χωρίς να έχει σχέδιο» απεφάνθη ο Αδωνις, αντιπρόεδρος της Ν.Δ., αν σας διαφεύγει! Ενω όλοι οι προηγούμενοι, λέω εγώ, (ο Γιωργάκης, ο Παπαδήμος και ο Σαμάρας) είχαν όλες τις… λύσεις στο τσεπάκι τους! Γι’ αυτό σωθήκαμε…

### «ΘΕΛΩ ΝΑ είμαι δήμαρχος Θεσσαλονίκης μέχρι 100 ετών» είπε ο διαβόητος Μπουτάρης! Μία φορά (μία μόνο, βρε αδελφέ!!!) να μην πει (μία φορά) κάτι εντελώς «ανάλατο» αυτός ο άνθρωπος!

### ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ, το ξέρω! Εκνευρίστηκα πολύ (την Παρασκευή το βράδυ) με τον πυροσβέστη που κουβάλησε τον γαϊδαράκο στη Βουλή για να κάνει πιο νόστιμη τη διαμαρτυρία του για τα συνταξιοδοτικά του δικαιώματα! Τι του έφταιγε το ζωάκι να το ταλαιπωρήσει τόσο!

### ΑΠΙΘΑΝΗ εμμονή έχει πάθει ο «κεντρώος» Λεβέντης με τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης! Ο,τι και να τον ρωτάνε στα κανάλια -όπου ξημεροβραδιάζεται- αυτός (τα ίδια και τα ίδια) απαντάει μονότονα! Η μόνη του ελπίδα (εδώ που τα λέμε) να πάρει κανένα υπουργείο.

### ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ότι δεν θα το… δούμε κι αυτό! Εχω την άποψη όμως ότι, πριν φτάσουμε στο χάος, ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα ‘χει βρει με το ΠΑΣΟΚ της κυρίας Γεννηματά και μερικούς Ποταμίσιους βουλευτές και θα έχει αβγατίσει τα κουκιά του εντός Βουλής! Ζω (το ομολογώ) για να δω τη Φώφη αντιπρόεδρο του Αλέξη.

Χ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα