ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτη 08.03.2017

••• Γιατί ο Τσίπρας μοιάζει με τον Αντρέα τον Παπαντρέο, τον ντερβίση αισθηματία; Διότι στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου απασχολούνται 19 άτομα και σύντομα αυτοί θα διοικούνται από πέντε διευθυντές! Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου (ΕΚΚ) είναι ένας θεσμός τόσο χρήσιμος για το μέλλον της πατρίδος όσο οι κιρσοί για τη γυναικεία ομορφιά. Αυτό, λοιπόν, το αποτεφρωτήριο χρημάτων και τέχνης θα αποκτήσει 1) διευθυντή Ανάπτυξης και Παραγωγής, 2) διευθυντή Διεθνών Οπτικοακουστικών Παραγωγών, 3) διευθυντή Προώθησης και 4) διευθυντή Οικονομικής και Διοικητικής Υποστήριξης. Πασοκάρα δεν θυμίζει αυτό;

••• Το χάχανο με τους διευθυντάδες στο ΕΚΚ ηκούσθη βροντερό, όταν η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας της κανονικής Πασοκάρας, υπέβαλε σχετική κοινοβουλευτική ερώτηση στην υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου.

••• Ζηλεύουν οι πασοκτζήδες που μετενσαρκώθηκε ολάκερο το πνεύμα του ασίκη και ζεϊμπέκη Αντρέα στο κορμί του τρέντουλα Alexis. Τι να κάμωμεν; Ας πιούνε όζον κι ας τη βγάλουν με μια μερίδα Φώφη, για την ώρα. Ας μην έχει κανείς αυταπάτες: Πασοκάρα στα καραντουζένια της είναι ο ΣΥΡΙΖΑΣ, βρε κουτά! Εδώ, τη Δευτέρα 6 Μαρτίου μάς έμπασαν τζαμπουίτα στην Ακρόπολη, επειδή εορτάζεται η ημέρα μνήμης της!

••• Η Μερκούρη τιμάται από το κράτος επειδή ήταν υπουργός Πολιτισμού του πράσινου ήλιου, που γέμισε συναλλαγματική χλωροφύλλη (δολάρια) τις τσέπες ακρίδων σαν τον Ακη… Στην επέτειο θανάτου του Παλαμά, του Σικελιανού, του Καβάφη, του Παύλου Μελά, του Κολοκοτρώνη, του Παπάγου, του Μεταξά και άλλων αληθινά σημαντικών Ελλήνων το Γιουνανιστάν δεν μοιράζει ούτε πράσινο φύλλο. Για τη Μελίνα καίγεται το παλιάμπελο…

••• Στον σταθμό μετρό «Ακρόπολις» οι τουρίστες βλέπουν τη Μελίνα με φόντο τον Παρθενώνα και κάποιοι αδαείς νομίζουν ότι εκείνη τον έχτισε, τον σχεδίασε ή τον ανακάλυψε σε… ανασκαφή! Λίγη σοσιαλμανία ακόμα και το υπουργείο Πολιτισμού θα υποχρεώνει τους αρχαιολόγους να κάνουν τατουάζ το όνομά της στα μπράτσα τους.

••• Επίσης, πασοκίζει ανελέητα και η κρατικά πιστοποιημένη «αισθητική» των κυβερνητικών στελεχών. Πουκάμισα τσαλακωμένα, μαλλιά αχτένιστα, ιδέες αλλοπρόσαλλες, ασύστολη μπουρδολογία, έμφυτη ροπή προς την αγένεια, πρόκληση βάσιμων υποψιών ύπαρξης αποικιών φθειραπτέρων (ψειρών) και λοιπών παρασίτων σε κεφαλές, μασχάλες και σε άλλα σημεία του σώματος διαφόρων στελεχών κ.ο.κ.

••• Βέβαια, οι αρχάνθρωποι που αλάλαζαν κατά τη διάρκεια της λαίλαπας των 80s υπέρ κάθε Ακη και κάθε Μένιου ήταν αρκετά πιο αυθεντικοί στην… μπρουτοσύνη τους. Τώρα, παρόλο που ανιχνεύεται η ίδια (αν όχι περισσότερη) ποσότητα αφιονιού στους συριζαίους, κάτι απροσδιόριστο προδίδει το ντεμέκ της περιπτώσεως.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Κορυφαίες Ειδήσεις