ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 01/10/2020

➥ Να, βρε, και καλές ειδήσεις! Διαβάστε τις να ανοίξει η καρδιά σας! Το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου (δηλαδή, το αχτύπητο δίδυμο Μηταράκης – Κουμουτσάκος) ανακοίνωσε χθες ότι εξασφάλισε «21.623 προσωρινές θέσεις στέγασης έναντι στόχου 20.000 έως τις 30/09/2020, στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος ΕΣΤΙΑ ΙΙ».

➥ Οι θέσεις στέγασης, φυσικά, δεν προορίζονται για Ελληνες, αλλά για τους αλλοδαπούς που μας επέλεξαν για να… επενδύσουν (ελπίδες και θέληση να τρέφονται τζάμπα και να εισπράττουν επιδόματα).

➥ Το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου χαίρεται γιατί ξεπέρασε τους στόχους στην ταχύτητα υλοποίησης της αλλαγής πληθυσμού στην Ελλάδα. Οπως ενημερώνει με την ανακοίνωσή του, εξασφάλισε «21.623 προσωρινές θέσεις στέγασης έναντι στόχου 20.000 έως τις 30/09/2020».

➥ Τα νέα γίνονται ακόμα καλύτερα αν διαβάσετε τη συνέχεια της ανακοίνωσης: «Οπως προβλέπει η συμφωνία επιδότησης ανάμεσα στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, στην Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπό τον συντονισμό του υπουργείου που έχει αναλάβει τη διαχείριση του προγράμματος ΕΣΤΙΑ ΙΙ, η εξασφάλιση θέσεων στέγασης για τις ευάλωτες ομάδες των αιτούντων άσυλο προχωρά με ταχείς ρυθμούς και ενδυναμώνει το εθνικό σύστημα υποδοχής».

➥ Κοντολογίς, το ελληνόφωνο κράτος, μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς και πολυδιαφημισμένους φορείς που έχουν αναλάβει το μεγαλεπήβολο έργο αλλαγής πληθυσμού στην πατρίδα μας, βρίσκει στέγη στο πι και φι για τους μουσαφιραίους.

➥ Αν είχαν ασχοληθεί έστω και λίγο με τους Ελληνες, δεν θα βλέπαμε τις στρωματσάδες στους δρόμους να αυξάνονται τόσο πολύ.

➥ Οι Ελληνες έγιναν λαθρομετανάστες μέσα στην ίδια τους την πατρίδα και μάλιστα πληρώνουν και φόρους από πάνω!
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα