ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 16/11/2020

➥ Κι αν εμποδίζει η κυβέρνηση τις πορείες και τις διαδηλώσεις για το Πολυτεχνείο ουδέν πρόβλημα! Υπάρχει λύση.

➥ Η στήλη συνέθεσε πέρυσι μια τριμελή επιτροπή από 5-6 άτομα (οι τριμελείς επιτροπές από 5-6 άτομα είναι επινόηση του Νίκου Βαμβακούλα).

➥ Η επιτροπή ασχολήθηκε κυρίως με θέματα προσκυνηματικού αριστερισμού. Επειτα από 12μηνη συνεδρίαση οι εμπειρογνώμονες της επιτροπής κατέληξαν σε συμπέρασμα.

➥ Η καθιερωμένη πορεία και διαδήλωση για τον εορτασμό της φοιτητικής εξέγερσης στο Πολυτεχνείο (αλλά και για να τιμηθούν τα παχιούτσικα Ε9 πολλών αγωνιστών) που απαγορεύτηκε στην Αθήνα μπορεί να γίνει στο Μονακό!

➥ Τι μας νοιάζει εμάς τους εξεγερσιακούς τύπους, τους ελευθεριακούς, τους ανένταχτους η μίζερη Αθήνα του κληρονομικού πρωθυπουργού Κούλη και του αμετανόητου πασοκτζή Χρυσοχοΐδη, αφού έχουμε το ωραίο Μονακό του συντρόφου πρίγκιπα Αλβέρτου;

➥ Ο πρίγκιψ Αλβέρτος του Μονακό είναι σίγουρα σύντροφος. Αν ήταν κανένας αντιδραστικός, κάνας δεξιός ή καπιταλιστής, τότε δεν θα είχε βάλει στο διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματός του τη συντρόφισσα Μαρία Δαμανάκη.

➥ Ω, ναι! Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έχει ίδρυμα και η Μαρία Δαμανάκη είναι μέλος του και όλοι εμείς είμεθα βέβαιοι ότι η Μαρία Δαμανάκη και ο πρίγκιψ Αλβέρτος συνδέονται με ιδεολογικούς δεσμούς -ίσως και κομματικούς-, μιας και ενδέχεται ο Αλβέρτος να ήταν μέλος κάποτε του ΚΚΕ ή του Συνασπισμού.

➥ Οπότε, γιατί να μη διευκολύνει ο σύντροφος πρίγκιψ Αλβέρτος τους αγωνιστές με την παραχώρηση άδειας πραγματοποίησης διαδήλωσης και πορείας για το Πολυτεχνείο σε κάποιον από τους διαθέσιμους χώρους του πριγκιπάτου του;

➥ Η πρόταση της στήλης διατυπώνεται επίσημα και παρακαλούμε την κυρία Δαμανάκη να τη διαβιβάσει στον πρίγκιπα.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα