ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 23/11/2020

➥ Το Σάββατο ήταν ο εορτασμός των Εισοδίων της Θεοτόκου και ταυτόχρονα η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. Στο πλαίσιο του εορτασμού έγινε και μια σειρά προβολών σκηνών και απεικονίσεων της πολεμικής Ιστορίας της Ελλάδας αλλά και η εικόνα της Μεγαλόχαρης στο κεντρικό κτίριο του Κοινοβουλίου. Το βίντεο ήταν δημιουργία του υπουργείου Εθνικής Αμύνης.

➥ Η είδηση δεν είναι ότι η Βουλή τίμησε τη συνεισφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στο έθνος και τον λαό, αλλά ότι στο εξωτερικό μέρος του Κοινοβουλίου προβλήθηκαν εικόνες, όπως αυτή με την Παναγία, και το κτίριο έμεινε όρθιο!

➥ Το μέρος για τις προβολές θεωρητικά είναι αρμοστό, αλλά η πράξη έχει αποδείξει ότι όσα προβλήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου απ’ έξω ακυρώνονται στις συνεδριάσεις και τις ψηφοφορίες της Ολομέλειας που γίνονται… μέσα.

➥ Η αντίθεση όσων προβάλλονταν στο εξωτερικό μέρος του κτιρίου και σε όσα αποφασίζονται εντός δεν μπορεί να μη γίνει αντικείμενο σχολιασμού. Οταν, κάποτε, στην πατρίδα μας εναρμονιστούν οι εντυπωσιακές εικόνες με την ουσία, όλα θα πάνε καλύτερα.

➥ Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα -και ως συμβολισμός αλλά και σε ουσιαστικό επίπεδο- ήταν άψογο και ακόμη μία φορά αποδεικνύεται ότι οι Ενοπλες Δυνάμεις δεν είναι μόνο η ασπίδα αλλά και ένα μεγάλο κομμάτι από την καρδιά του έθνους.
π

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα