ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 02/12/2020

➥ Το περίβλεπτο βραβείο ανοιχτής διαδικτυακής παλάμης (γι’ αυτή την εβδομάδα) απονέμεται στον δημοσιογράφο Aρη Πορτοσάλτε, ο οποίος διατύπωσε μια άποψη περί υποχρεωτικού εμβολιασμού που θυμίζει τη Γερμανία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

➥ Είπε (για την ακρίβεια, ούρλιαξε) ο Πορτοσάλτε στην εκπομπή του Καμπουράκη στον Σκάι: «Κι ύστερα καθόμαστε να συζητήσουμε αν θα φορέσουμε μάσκα; Με τον κάθε βλαμμένο που έχουμε μπροστά μας και τον κάθε ηλίθιο ότι δεν θα κάνει εμβόλιο; ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ! ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ!»

➥ Το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις Πορτοσάλτε αναρτήθηκε στο newsbreak.gr. Χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου που ακολουθούν το newsbreak στο facebook και παρακολούθησαν το στιγμιότυπο «στόλισαν» και «στολίζουν» ακόμη τον Πορτοσάλτε με ποικίλους συνδυασμούς λέξεων και φράσεων, οι οποίες είναι λίαν ακατάλληλες δι’ ανηλίκους.

➥ Μπορείτε κι εσείς να δείτε το βίντεο και να θαυμάσετε τα δημοκρατικά φρονήματα του κ. Πορτοσάλτε πληκτρολογώντας την ακόλουθη διεύθυνση: shorturl.at/aAIKX.

➥ Ο Παναγιώτης Γαργαλιάνος είναι πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Λοιμωξιολόγων. Στην κορονόπληκτη εποχή μας αυτή η ιδιότητα είναι κάτι σαν να λέμε Φαραώ στην Αίγυπτο (ή έστω αναπληρωτής Φαραώ).

➥ Ο κ. Γαργαλιάνος πρότεινε, λοιπόν, το ακόλουθο για να ανοίξει η εστίαση: «Επιτέλους, ας κάνουμε κάτι που κάνουν σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Θα πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένο ωράριο παραμονής στο εστιατόριο κατόπιν ραντεβού».

➥ Αυτή η ιδέα είναι εξαιρετική για όλους όσοι θέλουν να ΜΗΝ πάνε σε εστιατόριο. Αν είναι να κάνεις ραντεβού, να βρίσκεται πάνω από την κεφάλα σου ο σερβιτόρος την ώρα που τρως και να μπακανιάζεις αγχωμένος τα παϊδάκια, γιατί τελειώνει ο χρόνος, άσ’ το καλύτερα. Τρως και σπίτι σου άνευ χρονομέτρου και ραντεβού.

➥ Τελικά, τους πάνε ολοταχώς για κλείσιμο τους ταλαίπωρους επιχειρηματίες της εστίασης και δεν τους το λένε ευθέως…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα