ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρα 04/01/2021

➥ Στην Ελλάδα, η ελευθερία και τα δικαιώματα είναι θέμα χρημάτων και εξουσίας. Οι νόμοι ισχύουν για τα κορόιδα. Αυτό μας το διδάσκει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, με την ποδηλατάδα του στην Πάρνηθα. Κορόιδο είναι, να κάθεται να πήζει σαν τους κοινούς θνητούς στα ημιυπόγεια των Aνω – Κάτω Πατησίων, της Κυψέλης και της Καλαμαριάς;

➥ Το «άλλο μονοπάτι», που το ξέρει «το καλό το παλικάρι», το διδάσκει και ο γερόλυκος Πέτρος Κωστόπουλος (φωτό), που μπορεί να χρωστά (σχεδόν) σε όσους μιλούν ελληνικά, αλλά πήγε Ντουμπάι για να ξεσκάσει με το αμόρε του. Οι πιστωτές του και οι εργαζόμενοι στις λουκετιασμένες μπίζνες του γερόλυκου πασόκου μπορεί να είναι κορόιδα, αλλά ο ίδιος όχι.

➥ Εναλλακτικό δρόμο στη δημοσιογραφία ανοίγει και η μαχητική εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» (φωτό). Αντί να λαϊκίσει και να τραμπουκίσει τους φραγκάτους εκδρομείς στο Ντουμπάι, τους αποκαλεί «τολμηρούς συμπατριώτες μας»! Τα καντήλια και τα υποτιμητικά σχόλια ας τα αφήσουμε για την πλέμπα, που αξίζει τέτοια συμπεριφορά.

➥ Ολοι εμείς οι φανατικοί ελιτιστές, ψύχραιμοι, υπεύθυνοι και ευρωπαϊστές, λέμε ότι καλώς συνηθίζεται από τα ΜΜΕ να καθυβρίζονται οι ηλικιωμένοι που τολμούν να κάθονται σε παγκάκια στις πλατείες, αντί να κάθονται σπίτι να βλέπουν Ευαγγελάτο (αλήθεια, πού είναι η μάνα ρέιβερ;).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα