ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 20/01/2021

➥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ; Ελα μου ντε. Η λογική λέει ότι μάλλον δεν θα γίνουν. Τα σημεία των καιρών όμως άλλα λένε.

➥ Ενα σημείο των καιρών είναι το ακόλουθο: Αν ξαφνικά κουδουνίσει το σταθερό ή το φορητό τηλέφωνό σας και ο αριθμός που σας καλεί είναι άγνωστος, τρία τινά θα συμβαίνουν. Ή θα πρόκειται για απόπειρα τηλεπώλησης ή για εισπρακτική εταιρία ή για υπουργό που θέλει να σας συγχαρεί ή να λύσει το πρόβλημά σας.

➥ Βλέπουμε στο (μέχρι τα μπούνια φιλομητσοτακικό) iefimerida.gr δύο μερακλίδικες αναρτήσεις, που κατά… τυχαίο τρόπο μπήκαν η μια κάτω από την άλλη.

➥ Η πρώτη είδηση ήταν η ακόλουθη: «Ενα μάλλον… αναπάντεχο τηλεφώνημα από τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα δέχτηκαν δύο πολίτες που είχαν πρόβλημα με το πρόγραμμα “Γέφυρα”».

➥ Η δεύτερη είδηση ήταν η εξής: «Μια αναπάντεχη κλήση δέχτηκε δάσκαλος δημοτικού σχολείου στο Κερατσίνι: Ηταν η υπουργός Παιδείας, που θέλησε να τον συγχαρεί για μια κίνηση που έκανε προκειμένου να υποδεχτεί τους μαθητές του μετά από δύο μήνες τηλεκπαίδευσης».

➥ Δεν αποκλείεται το επόμενο απρόσμενο τηλεφώνημα που θα δεχτεί ανυποψίαστος πολίτης να είναι πάλι από υπουργό: «Ελα, κυρα-Τούλα… άκουσα ότι σου χάλασε ο θερμοσίφωνας. Μπας και θες να ’ ρθω να σ’ τον φτιάξω εγώ;»

➥ Για τούτα και για κείνα αναρωτιόμαστε: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ;
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα