ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 28/01/2021

➥ Η χιλιοτραγουδισμένη Κίνα πάλι πρωτοπορεί! Κάνει πρωκτικά τεστ (και σε ταξιδιώτες που έρχονται από το εξωτερικό, άμα λάχει) για να διαπιστώσει αν κάποιος έχει προσβληθεί από κορονοϊό.

➥ Επειδή η Κίνα δεν φημίζεται για το συναινετικό στιλ λήψης αποφάσεων, δεν είναι λίγοι εκείνοι που φρίττουν στην ιδέα του… άγνωστου αντικειμένου που τους περιμένει στο αεροδρόμιο για να τους τσεκάρει με το στανιό!

➥ Οι ίδιοι οι Κινέζοι κάνουν την πλάκα τους με αυτό το σκηνικό. Γράφει (μάλλον με διάθεση χιούμορ) ένας χρήστης του διαδικτύου: «Εκανα δύο πρωκτικά διαγνωστικά τεστ. Μέσα στη βιασύνη τους, μου πήραν δείγμα και από τον φάρυγγα. Κάθε φορά ανησυχούσα μήπως η νοσηλεύτρια ξεχάσει να αλλάξει την ειδική μπατονέτα από το ένα στο άλλο».

➥ Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι ότι εδώ, από την πρώτη κιόλας περίοδο της πανδημικής περιπέτειας, ήθελαν να επιβληθούν «μέτρα τύπου Κίνας» για τον κορονοϊό.

➥ Πονάνε, μωρέ, τα παλικάρια που θέλουν μέτρα τύπου Κίνας για τον κορονοϊό; Οχι, δεν πονάνε, και γι’ αυτό προτείνεται ανεπιφύλακτα να επισκεφθούν την ασιατική αυτοκρατορία για να δουν και να νιώσουν τα μέτρα προφύλαξης που λαμβάνει για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

➥ Σχετικά υπενθυμίζεται ότι ο καθηγητής Μικροβιολογίας Αλκιβιάδης Βατόπουλος, που εδώ και μήνες δεν έχει κουραστεί να αγωνίζεται από τηλεοράσεως για το καλό μας, στις 20 Νοεμβρίου 2020 είχε δηλώσει τα ακόλουθα: «Ενα lockdown τύπου Γιουχάν για δύο εβδομάδες θα μπορούσε να αποσυμφορήσει την κατάσταση και να ανακόψει τη μετάδοση του ιού».

➥ Μια δημιουργική πρόταση που θα μπορούσε να ικανοποιήσει και τα πιο απαιτητικά υγειονομικά γούστα είναι η μεταφορά των μέτρων τύπου Κίνας στη χώρα μας.

➥ Οσοι έχουν εκφραστεί ευμενώς για το ανυπέρβλητα αποτελεσματικό κινεζικό στιλ αντιμετώπισης της πανδημίας να δοκιμάσουν πρώτοι όλες τις νέες συνταγές της αυτοκρατορίας.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα