ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 12/03/2021

➤ Στις φωτογραφίες, που προέρχονται από το syrospress.gr, βλέπουμε συνθήματα τα οποία γράφτηκαν σε χαρτόνι και αναρτήθηκαν στα κάγκελα περίφραξης του αγάλματος του Ανδρέα Μιαούλη στην πλατεία Μιαούλη της Σύρου.

➤ Μερικά από τα συνθήματα γράφουν: «Έχω λιώσει στο σαλόνι και ο μπάτσος ξεσαλώνει», «Άλλος πάει Ικαρία κι εγώ ούτε στη γωνία».

➤ Εριξαν κάτι στο νερό και οι φιλήσυχοι Συριανοί το ‘ριξαν στην εξτρεμαδούρα; Όχι. Η εξήγηση του φαινομένου γράφτηκε αναλυτικά στην εφημερίδα μας.

➤ Η «δημοκρατία» έγραφε χθες στη στήλη «Η θέση μας»: «Επί Μητσοτάκη το περιθώριο γίνεται προσκήνιο διότι εκείνος έχει ρίξει, από τη στιγμή που ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την πολιτική, λευκή πετσέτα στον ιδεολογικό αγώνα. Πάντα υπήρχαν “μπάχαλα”, αναρχικοί και ποικιλώνυμες εξτρεμιστικές γκρούπες στην Ελλάδα αλλά αποτελούσαν μια οικτρή μειοψηφία.

➤ »Η εποχή Μητσοτάκη, όμως, αποτελεί χρυσή ευκαιρία για τους οπαδούς του κοινωνικού χάους και της συνολικής απορρύθμισης, να στρατολογήσουν περισσότερα μέλη από εκείνα που θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν – ακόμα και στις τάξεις νυν και πρώην νοικοκυραίων.

➤ »Επί Μητσοτάκη και πασόκου Χρυσοχοΐδη η Αστυνομία έχει ταυτιστεί με τους “απέναντι” από τον πολίτη, ως εμπροσθοφυλακή μιας κορονοχούντας. Η κυβέρνηση, με τις επιλογές της, διασύρει τα Σώματα Ασφαλείας! Τα συνθήματα των μπαχαλάκηδων έχουν διαποτίσει σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας και αρκετοί πρώην οπαδοί της Σοσιαλδημοκρατίας έχουν καταντήσει να βλέπουν με συμπάθεια ακόμα και κατά συρροήν δολοφόνους όπως ο Κουφοντίνας!»

➤ Λίγο ακόμη να μείνει στην εξουσία ο Κούλης και η 17Ν θα κατέβει στις εκλογές…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα