ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 11/05/2021

➤ Το ελληνικό DNA, μέσες άκρες, παραμένει ίδιο εδώ και πέντε χιλιετίες! Αυτό δεν το λένε οι κακοί… εθνικισταί, οι τουρκοφάγοι, αλλά κάτι ακόμα πιο απειλητικό και ολέθριο για την κυρίαρχη εθνομηδενιστική παράταξη: η επιστήμη.

➤ Το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων δημοσίευσε χθες ένα ρεπορτάζ όπου αναφέρονταν τα ακόλουθα: «Ο Μινωικός πολιτισμός στην Κρήτη, ο Ελλαδικός πολιτισμός στην ηπειρωτική Ελλάδα και ο Κυκλαδικός πολιτισμός στα νησιά του Αιγαίου, παρά τις διαφορές τους στα ταφικά έθιμα, στην αρχιτεκτονική και στην τέχνη, είχαν γενετικές ομοιότητες στη διάρκεια της πρώιμης Εποχής του Χαλκού πριν περίπου 5.000 χρόνια.

➤»Αυτή είναι η διαπίστωση μιας νέας διεθνούς επιστημονικής μελέτης ανάλυσης αρχαίου DNA της περιοχής από Ελληνες και ξένους ερευνητές.

➤»Οι ερευνητές, με επικεφαλής την καθηγήτρια Χριστίνα Παπαγεωργοπούλου του Εργαστηρίου Φυσικής Ανθρωπολογίας του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και την Αννα-Σαπφώ Μαλασπίνα του Τμήματος Υπολογιστικής Βιολογίας του Πανεπιστημίου της Λωζάννης και του Ελβετικού Ινστιτούτου Βιοπληροφορικής, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό βιολογίας “Cell”, συμπέραναν ότι οι πρώτοι πολιτισμοί που έχτισαν μνημειακά ανάκτορα και αστικά κέντρα στην Ευρώπη είναι πιο ομοιογενείς γενετικά από ό,τι αναμενόταν».

➤ Επειτα απ’ όλα αυτά δεν μας μένει τίποτε άλλο παρά να απολογηθούμε στην εθνομηδενιστική διεθνή για το απαράλλαχτό μας και να ενισχύσουμε τις προσπάθειες της αφρικανοποίησης και ασιατοποίησης της πατρίδας, που κάνουν εδώ και καιρό οι εκλεγμένες κυβερνήσεις μας.

➤ Θέλουμε περισσότερα χοτ σποτ, περισσότερα επιδόματα και παροχές σε αφροασιάτες εποίκους, περισσότερα τζαμιά, περισσότερο Μηταράκη στην κυβέρνηση.

➤ Αν επιμείνουμε στον δρόμο που ακολουθούμε τον τελευταίο καιρό, η επόμενη γενετική έρευνα θα δείξει πολύ διαφορετικά πράγματα…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα