ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 20/05/2021

➤ Ο Θεόδωρος Πάγκαλος είναι 82 ετών και εκτός πολιτικής (ευτυχώς για την Ελλάδα) από το 2012. Τον γνωρίσαμε για τα καλά όταν ήταν ΥΠΕξ στην υπόθεση των Ιμίων και όταν έγινε η παράδοση του Οτσαλάν στους Τούρκους.

➤ Επίσης γνωρίζαμε από τον Πάγκαλο ότι κάποτε δήλωνε καμιά πενηνταριά ακίνητα (περισσότερα κι από τον Παπαδημούλη!) και πολλοί αναρωτιόνταν αν είχε κουβαλήσει έστω και μία φορά όλα τα κλειδιά των σπιτιών που έχει. Άντεχε το βάρος τους, άραγε;

➤ Αυτό που δεν ξέραμε από τον Πάγκαλο είναι ότι δικαιούτο τζάμπα κούρσα, πληρωμένη από εμάς! Η στήλη «Βηματοδότης» έγραψε (και ελπίζουμε να μην αληθεύει το ρεπορτάζ) ότι ο Πάγκαλος έστειλε μήνυμα στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένο, παραπονούμενος ότι τα αμάξια που του έχουν δοθεί κατά καιρούς είναι σακαράκες και ζητούσε καινούργιο.

➤ Ο Πικραμμένος, που τα λεφτά για το αμάξι του Παγκάλου δεν θα τα βάλει από τη δική του τσέπη αλλά από τη δική μας, ενέκρινε το αίτημα του υπουργού των Ιμίων!

➤ Είναι αυτονόητο ότι κάτι τέτοιο σε μια κανονική χώρα δεν θα συνέβαινε, και αν συνέβαινε, θα είχαν σηκωθεί και τα αγγούρια από τους πάγκους των λαϊκών για να βαρέσουν τους μανάβηδες.

➤ Στο Γιουνανιστάν της Μητσοτακικής Τζαμαχιρίας κάτι τέτοια τα έχουμε για πρωινό. Και θέλουμε κι άλλα για να ψηφίσουμε πάλι τα ίδια…

➤ Το καλό με την υπόθεση είναι η αλήθεια που έχει μέσα του ο Πάγκαλος. Δεν διαφέρει η εικόνα από τον χαρακτήρα του. Δεν σε παραπλανά. Ο Θεόδωρος Πάγκαλος είναι αυτό ακριβώς που φαίνεται ότι είναι…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα