ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 25/05/2021

➤ Φωτοκουίζ: Δείτε τη φωτογραφία με τον χαριτωμένο Ιταλό τραγουδιστή του συγκροτήματος που πρώτευσε στη Eurovision, απαντήστε στην ερώτηση για το τι έκανε εκείνη τη στιγμή και κερδίστε 5 γραμμάρια ζάχαρη άχνη για να σκονίσετε δύο λουκουμάδες, που θα αγοράσετε με δικά σας έξοδα από το πλησιέστερο καφεζαχαροπλαστείο.

➤ Ο τραγουδιστής Damiano David κοιτάζει προς τα κάτω, διότι περνά ένα άγημα παρέλασης μυρμηγκιών, τα οποία μαζεύουν υπολείμματα ηλιόσπορων που έπεσαν από το τραπέζι.

➤ Κάνει ειδικές ασκήσεις που τονώνουν τον λαιμό αλλά και τις φωνητικές χορδές, τις οποίες του δίδαξε Κολομβιανός σαμάνος που έτυχε να περνά από την Ιταλία για δουλειές.

➤ Ο διπλανός του έριξε ένα ποτήρι κάτω και ο Damiano David, πανικόβλητος, διαπίστωσε ότι το ποτήρι έσπασε και θραύσματα γυαλιού καρφώθηκαν στο παπουτσικό με τις τακούνες.

➤ Κοιτάζει προς τα κάτω, μα πολύ κάτω, για να θαυμάσει τη βαθμολογία που συγκέντρωσε το πολυδιαφημισμένο «El Diablo» (συμμετοχή του κυπριακού κράτους, την οποία τώρα σχεδόν ουδείς θυμάται).

➤ Σνιφάρει κοκαΐνη – κάτι που αποκλείεται να ισχύει, μια και ο ίδιος το αρνείται και εμείς δεν έχουμε λόγο να μην τον πιστεύουμε. Το παλικάρι, με την εν γένει συμπεριφορά του, δείχνει ότι πόρρω απέχει από τις παρακμιακές πρακτικές που βαρεθήκαμε να βλέπουμε στην ακμάζουσα Ευρωπάρα μας.

➤ Και, κάπως έτσι, οδεύουμε προς την αναπόφευκτη, βίαιη λύση των υπαρξιακών, αξιακών και πολιτισμικών προβλημάτων που αποφεύγουμε να αντιμετωπίσουμε: Η «λύση» είναι η επιβολή της σαρίας, του ισλαμικού νόμου.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα