ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 31/05/2021

➤ Ήρθε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας στη Θράκη, μίλησε πάλι για «τουρκική μειονότητα» και έκανε όσα προβλέπει το πλάνο της γείτονος για την κοσοβοποίηση της περιοχής.

➤ Η ελληνική πλευρά τον… μάρκαρε με τα μάτια και τον άφησε να αλωνίζει στην «ιδιωτική επίσκεψη» που πραγματοποίησε. Αυτό το «ιδιωτική επίσκεψη» με κουστωδία δημοσιογράφων, πρακτόρων και πολιτικών στελεχών είναι καταπληκτική επινόηση. Αν μη τι άλλο, υπάρχει χιούμορ στην υπόθεση, μόνο που είναι μαύρο, κατάμαυρο.

➤ Μαύρο χιούμορ είναι και αυτό με τη διπλή μάσκα στα γυμναστήρια. Οι άνθρωποι που παίρνουν τέτοιου είδους αποφάσεις, όπως μπορεί κάποιος να καταλάβει από τη σωματοδομή τους, δεν έχουν σχέση με την άθληση.

➤ Νομίζουν ότι μπορεί κάποιος να του φεύγει η ούγια στις άρσεις βαρών ή στις κάμψεις και στα βαθιά καθίσματα, και να φορά διπλό και τριπλό φίμωτρο…

➤ Γιατί δεν αποφασίζουν να είναι υποχρεωτική η χρήση σκαφάνδρου και στολής βιολογικού πολέμου στις αίθουσες των γυμναστηρίων; Ούτως ή άλλως, με αυτές τις συνθήκες, δεν πρόκειται να πατήσουν και τόσο πολλοί.

➤ Γέλιο (αλλά πικρό) προκαλούν και τα μονόπρακτα του στρατηγού τσέπης Χαρδαλιά, που «ξέσπασε», καθώς λένε, όταν του υπεβλήθη ερώτηση για τη μουσική στην εστίαση. Το ξέσπασμα, που θύμισε και λίγο Μάρκο Σεφερλή (αλλά σε μια λίαν αντιπαθητική εκδοχή του), γιατί δεν το έκανε όταν κάηκαν 75.000 στρέμματα παρθένου δάσους στα Γεράνεια όρη;

➤ Ενα αληθινά αξιοπρόσεκτο «ξέσπασμα» του Χαρδαλιά, ως αναγνώριση της πολιτικής του ανεπάρκειας, θα ήταν η παραίτηση. Αλλά η θεσούλα παραείναι γλυκιά για τέτοια ξεσπάσματα.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα