ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 12/07/2021

➤ Ο περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Μουτζούρης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι που είναι μέλη της οικονομικής επιτροπής αξίζουν αφειδώλευτο μαύρο -κατράμι- στις επόμενες εκλογές.

➤ Ενας από τους λόγους είναι η απόφαση της οικονομικής επιτροπής να σκάσει ένα σωρό λεφτά των νησιωτών (40.285.05 ευρώ), των ταλαιπωρημένων από το εποικιστικό πρόβλημα Λεσβίων, για να κάνει «Αντιιμπεριαλιστικό διήμερο – κατασκήνωση» η ΚΝΕ!

➤ Ο δήθεν «δεξιός» περιφερειάρχης Μουτζούρης και οι συνεργάτες του στην περιφέρεια αποφάσισαν οι άφραγκοι Λέσβιοι να γίνουν σπόνσορες του πιο τζαμπατζίδικου και ανέλεγκτου από την Εφορία κόμματος της Ευρώπης, του ΚΚΕ.

➤ Στο πρακτικό με την επίμαχη κατάπτυστη απόφαση (βλ. εικόνα) αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι η οικονομική επιτροπή της περιφέρειας «εγκρίνει τη συνδρομή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στις εκδηλώσεις για το 30ό Αντιιμπεριαλιστικό “Διήμερο” – Κατασκήνωση, που θα πραγματοποιηθεί τις ημερομηνίες 8, 9, 10, 11 Ιούλη στο Αλσος Τσαμάκια, στη Μυτιλήνη, από το Κεντρικό Συμβούλιο της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας (ΚΝΕ).

➤»Εγκρίνει τη διάθεση εξειδικευμένης πίστωσης συνολικού ύψους δαπάνης έως 40.285,05 ευρώ, συμπ/νου ΦΠΑ, για την κάλυψη των παρακάτω δαπανών στο πλαίσιο συνδρομής της ΠΒΑ στις εκδηλώσεις για το 30ό Αντιιμπεριαλιστικό “Διήμερο” – Κατασκήνωση, που θα πραγματοποιηθεί τις ημερομηνίες 8, 9, 10, 11 Ιούλη στο Αλσος Τσαμάκια, στη Μυτιλήνη, από το Κεντρικό Συμβούλιο της Κομμουνιστικής Νεολαίας».

➤ Ο Μουτζούρης, που έχει διατελέσει και πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, αν θέλει τόσο πολύ να χορηγήσει τις διακοπές των κομμουνιστών, γιατί δεν σκάει τα φράγκα από την τσέπη του;

➤ Το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας (όπως το έχει χαρακτηρίσει ο αείμνηστος «Γέρος της Δημοκρατίας» Γεώργιος Παπανδρέου) κάνει δωρεάν τουρισμό και περαντζάδες στη Λέσβο με τα λεφτά και των δεξιών!
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα