ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 14/07/2021

➤ Οι φωτογραφίες στο άρθρο ελήφθησαν στο απόλυτο, το πιο «καυτό» κορονοπάρτι του καλοκαιριού, την… κατασκήνωση της ΚΝΕ στη Λέσβο!

➤ Ο Νικόλας Χατζηβογιατζής, ο οποίος τις ανάρτησε στον λογαριασμό του στο facebook, έγραψε: «Οι εικόνες που βλέπετε και δεν είδατε σε κανένα κανάλι είναι στις 9/10/11 Ιουλίου από Μυτιλήνη. Το μεγαλύτερο κορονοπάρτι (όπως τα λέει η κυβέρνηση) που έχει γίνει. Συμμετείχαν πάνω από 6.000 λαθρομετανάστες που μένουν στη Λέσβο, 2.000 κουμουνιστές από Αθήνα που ταξίδεψαν με το πλοίο χωρίς τεστ, χωρίς μάσκες, χωρίς κανέναν έλεγχο και πάνω από 500 μέλη του Κ.Κ. Τουρκίας που ήρθαν για αυτόν τον σκοπό.

➤ Χορηγοί, η κυβέρνηση, ο δήμος που παραχώρησε το δάσος Τσαμάκια για τη διαμονή τους εντός σκηνών, ηλεκτροφωτισμό, ΜΚΟ που παραχώρησαν σκηνές και εξοπλισμό, η Περιφέρεια με ποσό 40.000 € για διάφορα έξοδα».

➤ Χαιρετίσματα στον Στάλιν, σύντροφοι!
π

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα