ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 27/07/2021

➤ «Η μπόχα των κάλπηδων». Έτσι τιτλοφόρησαν οι Active Member τη φωτογραφία που πόσταραν στο facebook από τη γιορτή της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο. Η λεζάντα ήταν ακόμα πιο αιχμηρή: «Σε τέτοιες μαζώξεις είναι χρήσιμες οι μάσκες. Δεν αντέχεται η βρόμα».

➤ Σε άλλη ανάρτηση ο επικεφαλής της μπάντας B.D. Foxmoor ξεκαθαρίζει τη στάση του στο θέμα των εμβολιασμών και της επίθεσης που γίνεται σε πλανητικό επίπεδο στις ελευθερίες και στην αξιοπρέπεια των ανθρώπων.

➤ «Λοιπόν, αδέλφια, ας ξεκαθαρίσω κάτι. Είμαι και θα παραμείνω ανεμβολίαστος. Όχι για λόγους υγειονομικούς, αλλά για λόγους αρχών. Με λίγα λόγια (μια και τα πολλά τα κρατάω για τα τραγούδια μας), από τους εξουσιαστές δεν θα δεχόμουν ούτε νερό στην έρημο.

➤ Από κει και πέρα θεωρώ το δικαίωμα της επιλογής ιερό και μπορώ να ζήσω με όσους κάνουν διαφορετικές επιλογές από μένα. Σας συμβουλεύω λοιπόν, αν μου επιτρέπετε, να μην πασχίζετε να αποδομήσετε επιστημονικά την πανδημία τους (εκτός κι αν το κατέχετε), αλλά να αγωνιστείτε για τις αρχές σας.

➤ Μην υποκύψετε στον μετανθρωπισμό και να θυμάστε ότι ο εχθρός έχει ατζέντα. Οργανωθείτε, φτιάξτε κοινότητες και σώστε όσους παραχωρητές ζούνε σε πλάνη. Δεν αξίζει σε κανέναν αυτό που σχεδιάζουν. Παραμείνετε άνθρωποι και θα φωτίσει αυτός ο κόσμος. Το χρωστάμε στα παιδιά και στα παιδιά που υπήρξαμε κάποτε».

➤ Οι Active Member δεν είναι απλά μια μουσική μπάντα, μια καλλιτεχνική παρέα που σκαρώνει τραγούδια. Είναι άνθρωποι της εποχής τους, που εκφράζουν τις αλήθειες που νιώθουν (και νιώθουμε) με στίχους και μουσική.

➤ Ενα μεγάλο «μπράβο» τούς αξίζει!
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα