ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 26/08/2021

➤ Αδωνις Γεωργιάδης: Ενας από τους βασικούς… αρχιτέκτονες της κυβερνητικής αποτυχίας στο εμβολιαστικό εγχείρημα. Ο ασυγκράτητος υπουργός με τις αρχηγικές βλέψεις νομίζει ότι το σύνολο των Ελλήνων έχει τα ανακλαστικά, τις συνήθειες, τις απόψεις και τη λατρεία για θεατράλε επιθετικότητα, που διέθεταν οι μέχρι πρότινος ψηφοφόροι του – και το «μέχρι πρότινος» θα το διαπιστώσει για τα καλά στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

➤ Φυσικά, ως συνήθως, ο υπερκινητικός (και βιρτουόζος συλλέκτης μαζικής αντιπάθειας) υπουργός έκανε λάθος. Δεν είναι το ίδιο πράγμα να προσπαθείς να πείσεις πολίτες να εμβολιαστούν με σκευάσματα που βγήκαν στο «πιτς φιτίλι» με το να πουλάς νανογιλέκα.

➤ Στην περίπτωση του νανογιλέκου, το πολύ να έχανε ο αγοραστής τα λεφτά του. Στην περίπτωση των παρενεργειών των εμβολίων, το κόστος μπορεί να είναι η σωματική ακεραιότητα και η ζωή του εμβολιασμένου.

➤ Ακόμα και οι μέχρι πρότινος ψηφοφόροι του, που ακολούθησαν τον «ελληνολάτρη» μνημονιάκια Αδωνι από τις τηλεπωλήσεις των βιβλίων, των τάμπλετ και των νανογιλέκων, είναι πιθανόν να γίνουν έξω φρενών με το αγοραίο ύφος και την επιθετικότητά του, όταν αναφέρεται στο τι θα κάνουν οι ανεμβολίαστοι με το σώμα τους και τι θα κάνει εκείνος με τις ελευθερίες τους.

➤ Δεν είναι δυνατόν να βλέπει κάποιος τον Γεωργιάδη να φωνασκεί για ένα θέμα που πρέπει να προσεγγίζεται με σεβασμό στους πολίτες και ηπιότητα στη διατύπωση του λόγου, και να πείθεται να κάνει το εμβόλιο.

➤ «Τα μπαλάκια του Στέφανου Τσιτσιπά και οι μπάλες του Γιάννη Αντετοκούνμπο»: Ενας από τους χυδαιότερους τίτλους άρθρου της χρονιάς, που μπαίνει δυνατά στον διαγωνισμό «Φαιός βόθρος 2021».

➤ Το σάιτ iefimerida, αν και δέχθηκε από την πρώτη στιγμή δριμεία κριτική γι’ αυτή τη χυδαιότητα που ανήρτησε, όχι μόνο δεν άλλαξε τον τίτλο, αλλά τη διατηρεί επί ημέρες στο διαδικτυακό πρωτοσέλιδό του.

➤ Κοντολογίς, το συμπέρασμα που μπορεί να προκύψει από την αιφνίδια αλλαγή αντιμετώπισης του Τσιτσιπά από τους μέχρι πρότινος διαδικτυακούς υμνητές του είναι το ακόλουθο: Καλές οι καταδίκες του σεξιστικού λόγου, της χυδαιότητας και της ευτέλειας στη δημοσιογραφία, αλλά ακόμα καλύτερη η υπεράσπιση της πολιτικής του Κούλη.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα